Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ο Άθλος Κιλκίς στο ανοιχτό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) στην Σόφια

Στις 21-22-23 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε το πανευρωπαϊκό ανοιχτό πρωτάθλημα tae kwon do (w.t.f.) στην Σόφια της Βουλγαρίας για όλες τις ηλικίες παίδων-κορασίδων, εφήβων - νεανίδων, ανδρών - γυναικών. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν 900 αθλητές από 16 χώρες της Ευρώπης.Το επίπεδο των αθλητών ήταν υψηλό και το σύνολο των αγώνων μεγάλο με συνεχή ροή αγώνων σε πέντε τερέν από τις 9.00 η ώρα το πρωί έως της 23.00 το βράδυ για δυο συνεχόμενες ήμερες Σάββατο-Κυριακή. Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές .

Ο Κυριακίδης Κλεόβουλος ηλικίας 13 κιλά -67 όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση και το άργυρο μετάλλιο χάνοντας τον τελικό μετά από ισοπαλία στον γρήγορο θάνατο, ο Ξανθόπουλος Αναστάσιος ηλικίας 27 κιλά +87 όπου κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Νικολαΐδης Γιώργος ηλικίας 10 κιλά -44 ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία του, ο Ζάρπας Ανδρέας ηλικίας 13 κιλά -57 όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και έχασε το μετάλλιο μετά από ισόπαλο αποτέλεσμα του αγώνα και ήττα στον γρήγορο θάνατο, ο Αγριδιώτης Χαράλαμπος ηλικία 18 κιλά +87  ο οποίος κατέλαβε την πέμπτη θέση, και ο  Βαμβακίδης Βαγγέλης ηλικία 16 κιλά -67 ο οποίος κατέλαβε την ογδόη θέση .

Μετά τους αγώνες ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που έφερε ο σύλλογος Άθλος Κιλκίς δηλώνοντας ότι, "θα μπορούσαμε να αποσπάσουμε αλλά δυο μετάλλια από τον Ζάρπα Ανδρέα και τον Αγριδιώτη Χαράλαμπο αλλά τα χάσαμε στις λεπτομέρειες δεν πειράζει όμως γιατί καταφέραμε να γυρίσουμε με τρία μετάλλια στις αποσκευές μας πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα ως μελή του σωματείου αυτού. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και τους γονείς συνοδούς για την υποστήριξη και βοήθεια τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας που με την βοήθεια τους καταφέραμε ως σύλλογος την αγορά του οχήματος τύπου βαν 9 θέσεων για την μεταφορά των αθλητών μας στα πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδος."










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.