Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Θα καταστραφούν οικογένειες με τους κουλοχέρηδες, λέει ο Τέρενς Κουίκ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη απόφαση της συγκυβέρνησης να νομιμοποιήσει τη λειτουργία κουλοχέρηδων στις γειτονιές της χώρας: 
«Απευθύνομαι στη συγκυβέρνηση για τους κουλοχέρηδες που έβαλε στο νομοσχέδιο για τα...«εργαλεία ανάπτυξης»! Αν είναι δυνατόν! Στα εργαλεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας! 

Και ερωτώ: θέλει η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, να κάνει την Ελλάδα ένα μεγάλο Λας Βέγκας; Δηλαδή να βγαίνουμε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο και να βλέπουμε έναν κουλοχέρη μπροστά μας;

Θέλετε να αναπτύξουμε κουλοχέρηδες στις γειτονιές της Ελλάδας όπου έχουμε πρόβλημα με τους άνεργους; Όπου έχουμε την απόλυτη δυστυχία; Όπου έχουμε οικογένειες οι οποίες δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα τους και να τις βάλουμε στον πειρασμό με τους κουλοχέρηδες για να κερδίσουν κάποιοι επιχειρηματίες;

Μην το κάνει η συγκυβέρνηση. Το φώναζα από τότε που δημοσιογραφούσα.

Ήδη ξέρουμε ότι η βιομηχανία των καζίνο έχει αφανίσει περιοχές της χώρας εκεί όπου λειτουργούν. Μην βάλει η συγκυβέρνηση τους κουλοχέρηδες στη καθημερινότητας μας. 

Είναι έγκλημα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.