Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Λαϊκός αγώνας ποδηλασίας - Αγώνες Ταχύτητας, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 στο Κιλκίς

Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος ποδηλατικός γύρος Κιλκίς, συνδιοργανώνουν ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς και τα καταστήματα ειδών ποδηλασίας «ο Ποδηλάτης». 

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην εκατονταετηρίδα με αφετηρία την πλατεία δημαρχείου και θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή:

Δημαρχείο Κιλκίς-Μαυρονέρι-περίμετρος λίμνης Πικρολίμνης-Γαλλικός-Μάνδρες-Φανάρι-Ποταμιές-Ακροποταμιά-δημαρχείο Κιλκίς, με ώρα εκκίνησης 10:30 το πρωί.

Η προκήρυξη προβλέπει δύο κατηγορίες, μία των εν ενεργεία αθλητών όλων των επί μέρους κατά ηλικία κατηγοριών και μία ελεύθερης συμμετοχής για τις ηλικίες από 18 ετών και άνω. Επίσης θα διεξαχθεί λαϊκός αγώνας ποδηλασίας – σπριντ 500 μέτρων για ηλικίες από 5 ετών και άνω με μόνη προϋπόθεση να ξέρουν να ποδηλατούν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στην διοργανωτική επιτροπή των αγώνων, είτε στο τηλεομοιότυπο (φαξ) 2310 706130 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@podilatis.gr, έως και την Τετάρτη 20.3.13 για τον μεγάλο αγώνα ενώ για τον λαϊκό θα γίνουν την Κυριακή 24/3 μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Κιλκίς και εντάσσεται στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων τιμής της εκατοστής επετείου της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίας Κιλκίς ευχαριστεί τους χορηγούς ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ και την βιοτεχνία αθλητικών ενδυμάτων και σωμάτων ασφαλείας PHOLOPPOS SPORT καθώς και τον Δήμο Κιλκίς, την Τροχαία Κιλκίς, τον Σύλλογο Μακεδονία, την ΕΠΟΜΕΑ του Δήμου Θεσσαλονίκης και όλους όσους συντέλεσαν στην διοργάνωση του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα τηλέφωνα 6947 325628 και 23410 76965 και από την ιστοσελίδα www.aiaskilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.