Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συγκέντρωση υπέρ των χρυσωρυχείων Χαλκιδικής

Στη Χαλκιδική βρέθηκε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, για να μιλήσει στη συγκέντρωση υπέρ της επένδυσης του χρυσωρυχείου στη Χαλκιδική.
Σε σχετικό tweet κατά την αναχώρησή του αναφέρει: «Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι να γίνει η χώρα μας επιχειρηματικά φιλική ώστε να έρθουν επενδύσεις και να βρει δουλειά».

Στη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η τρομοκρατία δεν θα περάσει» και ζήτησε «να σταματήσουν τα παραμύθια ότι δήθεν οι κάτοικοι είναι ενάντια στην επένδυση» γιατί «θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις».

«Δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πρωθυπουργό που ό,τι λέει το κάνει» πρόσθεσε.

Παράλληλα στη συγκέντρωση διαβάστηκαν και επιστολές που απέστειλαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ Μάκης Βορίδης και του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ενώ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας, χαιρετίζοντας την εκδήλωση δήλωσε: «Θα βυθίσουμε την περιοχή στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία, ή θα πάει μπροστά; Θεματοφύλακες του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στηρίζουμε την επένδυση».

Μετά τη συγκέντρωση, ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε φωτογραφίες από την ομιλία του και το συγκεντρωμένο πλήθος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

iefimerida.gr

13 σχόλια:

  1. Με ποια συνιστώσα της ΝΔ είναι ο Αδωνης???
    Τη συνιστώσα των Παπακωνσταντίνου, Πάχτα, Τσοχατζόπουλου, Παπαγεωργόπουλου,Σούλη και Μηνά???
    Γιατί εμείς ξέρουμε και άλλη ΝΔ, του Γεωργαντά του Αλέκου,του Αναστασιάδη,του Στυλιανίδη του Λαμπάκη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλήθεια ο βουλευτής ΝΔ της Χαλκιδικής που είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ στη Θράκη ΟΜΟΦΩΝΑ είναι μπροστά στον κοινό αγώνα κατά του θανάτου. Κανένα κόμμα δε θα σπιλώσει αυτήν την ενότητα! Κανένα κόμμα δεν είναι υπεράνω της ζωής μας και των παιδιών μας!

    Στο Κιλκίς αυτή η υγιής ΝΔ είναι ΕΝΑΝΤΙΑ στο ξεκοίλιασμα και το ξεπούλημα και καμιά υστερική φυσιογνωμία τύπου Άδωνη και Βορίδη δε μπορεί να σκεπάσει αυτή τη δύναμη!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερά μια ζωή όπου δει κόσμο μαζεμένο, τρέχει απο πίσω να σηκώσει λάβαρο.

    Ετσι καπέλωσε και την αντίδραση στις εξορύξεις, προβάλλοντας με τη συνήθη τακτική της απλά την άρνηση, προβάλλοντας νεφελώδη και μη συγκεκριμένα επιχειρήματα, χωρίς κάποια αντιπρόταση για οικονομική ανάπτυξη.

    Ας μη εκπλήσσεται λοιπόν που την απάντηση τη δίνει ένας Άδωνις. Αυτό της αξίζει. Ο άνθρωπος έχει αναλάβει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην κυβέρνηση. Όπου το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου πέφτει, τον ξαμολάνε για να μας βγάλει με φωνές το άσπρο μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τσουζει η συγκεντρωση κατοικων της Χαλκιδικης υπερ των μεταλλειων;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τσούζει η κοιλιά από τα γέλια!!!

      Διαγραφή
    2. φιλε δες εδω!!! http://left.gr/news/skinothetontas-ti-diadilosi-yper-ton-metalleion-sti-halkidiki-filiki-symmetohi-adonis

      Διαγραφή
  6. ρε αδωνη τα εχασες τοσο νεος και μαζι με εσενα και οιψηφοφοροι σου .λυπαμαι για σενα διοτι η νοημοσυνη σου εινα στο επιπεδο του γνωστου σε ολους κατμαν ωστοσο το δυστυχημα ειναι πως εσενα καποιοι σε περνουν στα σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ολοι ηταν κατοικοι παρακαλω, δεν ηρθα απο αλλους νομους.
    Μεχρι προχθες ηξερα απο τα ΜΜΕ, οτι ολοι οι κατοικοι της Χαλκιδικης ηταν κατα των μεταλλειων....περιεργο ξαφνικα εμφανίστηκαν εκατονταδες υπερμαχοι
    Εισαι τοσο γελιος ρε 10:47, και 10 ατομα να ηταν θα αλλαζε κατι;;;;
    Εχει και βιντεο η συγκεντρωση...τα δημοσιογραφακια ομως εδω δεν το βρηκαν ακομη. Επειδη ειναι υπερ δεν υπαρχει λογος να μη το δειχνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Θέλω χειροκρότημα - δυνατό χειροκρότημα ΡΕ"
    "Κυρίες μου ελάτε κατά εδώ"
    "Εσείς που είστε στις καφετέριες - ελάτε από εδώ, ελάτε"
    "Όλοι μαζί - όλοι μαζί"
    "Ναι ναι ναι !"
    Έτσι ούρλιαζε ο συντονιστής δίπλα στη γιγαντοοθόνη

    ΥΓ: Η κινητήρια απειλή ήταν όποιος δεν φέρει +2 άτομα - απολύεται"

    ΥΓ2: Εύγε στο είδος που χειροκροτεί τον Άδωνι του Λάος, τον Άδωνι της υστερίας, τον Βορίδη του χάιλ χίτλερ, ουπς σόρυ της ΝΔ εννοώ. Όταν θα παίρνετε 259,99€ και θα φτύνεται χολή κλαφτείτε στον Άδωνι και στο Βορίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ζητω τα μεταλλεια....ολοι ειμαστε υπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.