Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για επεισόδια στην Έδεσσα Πέλλας

Χθες (02.03.2013) το βράδυ, στην Πλατεία Στουγιαννάκη στην Έδεσσα Πέλλας, εκατόν πενήντα (150) περίπου οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και κομμάτια μαρμάρων, καθώς επίσης έγινε ρίψη δύο αυτοσχέδιων βομβών μολότωφ και βεγγαλικών.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, με αποτέλεσμα τα άτομα να αποχωρήσουν από το σημείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης και στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα ηλικίας 22 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της νομοθεσίας «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων κ.λπ.». Παράλληλα προσήχθησαν άλλα επτά (7) άτομα, τα οποία μετά την εξέτασή τους, αφέθηκαν ελεύθερα.

Κατασχέθηκαν στην περιοχή, ένας πλαστικός κάλυκας χρησιμοποιημένης φωτοβολίδας και ένα στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.