Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Καταγγελία Νεολαίων ΣΥΡΙΖΑ για την προσαγωγή μελών της ΚΝΕ στην Ασφάλεια Κιλκίς

"Οι Νέοι και Νέες ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καταγγέλουν την προσαγωγή τριών μελών της ΚΝΕ το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2013 στην Ασφάλεια Κιλκίς, την ώρα που τοποθετούσαν πανό για την προπαγάνδιση πολιτικής εκδήλωσης. 
Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις τρομοκρατίας και εκφοβισμού από πλευράς αστυνομίας όλο το προηγούμενο διάστημα, όπως η καθημερινή προσαγωγή μαθητών και κατοίκων στις Σκουριές της Χαλκιδικής που αγωνίζονται κατά της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή.

Προσπαθούν καθημερινά να τρομάξουν όσους αγωνίζονται κατά της πολιτικής των μνημονίων, που εφαρμόζει η τρικομματική κυβέρνηση και οδηγεί στην ανεργία, την φτώχεια και τις αυτοκτονίες έναν ολόκληρο λαό.

Την ώρα που ο Υπουργός Ανάπτυξης συνομιλεί με εκπροσώπους πολυεθνικών που του θέτουν το αίτημα για μείωση του κατώτατου μισθού και δηλώνει αναρμόδιος να απαντήσει, δήλωση αναντίστοιχη με την λυσσαλέα διάψευση των δηλώσεων Μέργου.

Την ώρα που κυβέρνηση και κεφάλαιο προκειμένου να μειώσουν τα νούμερα της ανεργίας των νέων, ετοιμάζονται να νομιμοποιήσουν μισθούς-ψίχουλα των 200 και 300 ευρώ για τους νέους και τις νέες.

Εμείς κάνουμε ξεκάθαρο πως καμιά επίθεση ή πρόκληση απέναντι στην νέα γενιά που αγωνίζεται δεν θα μείνει αναπάντητη.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ"

1 σχόλιο: