Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Γεωργαντάς συγχαίρει Πέτρογλου

Ο Βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου με την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή των μελών του κόμματος οι διαδικασίες ανάδειξης των νέων κομματικών οργάνων και διοικήσεων. Προηγήθηκαν οι εκλογές ανάδειξης των διοικήσεων στις δυο δημοτικές τοπικές οργανώσεις του κόμματος και η εκλογή των υπευθύνων των θεματικών τομέων δράσης της ΝΟΔΕ Κιλκίς.

Συγχαίρω θερμά τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και όλους του εκλεκτούς Νεοδημοκράτες που αναδείχθηκαν στις θέσεις ευθύνης των κομματικών μας οργανώσεων και εύχομαι κάθε επιτυχία στον κοινό σκοπό που υπηρετούμε προς όφελος του τόπου μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στα απλά μέλη της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκαν σε μια ακόμη πρόσκληση της Νέας Δημοκρατίας να συμβάλλουν με την ενεργό συμμετοχή τους στην προώθηση των ιδεών και της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι εμείς σήμερα, σε ιδιαίτερα δύσκολες ώρες για τον τόπο μας, καλούμαστε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση των καιρών και στο προσκλητήριο ευθύνης στο οποίο δίνουμε ανελλιπώς παρών εδώ και 40 χρόνια, αφ’ όταν ο Ιδρυτής του κόμματος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία στις 4 Οκτωβρίου 1974 εμπεδώνοντας τη Δημοκρατία στον τόπο μας.

Είμαστε το κόμμα της ευθύνης και των μεγάλων αποφάσεων σε κάθε δύσκολη εποχή για την Ελλάδα. Σε χαλεπούς καιρούς αναδεχτήκαμε την ευθύνη της σωτηρίας της χώρας. Με τη βοήθεια και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών θα τα καταφέρουμε και τώρα. Να είστε βέβαιοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου