Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Που θα γίνουν οι 10.000 προσλήψεις μονίμων το 2014 στο Δημόσιο

Τη λίστα με τους φορείς στους οποίους θα γίνουν οι 10.000 προσλήψεις για τις οποίες έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση το 2014, παρουσιάζει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος.
Αναλυτικά οι προς κάλυψη θέσεις για το 2014 είναι:

1.300 στις εφορίες: Πρόκειται για υπαλλήλους υψηλών προσόντων, απόφοιτους Οικονομικής κατεύθυνσης με γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Ενδέχεται κάποιες από αυτές τις θέσεις να καλυφθούν από επιτυχόντες παλαιότερου διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για του υπουργείο Οικονομικών.

1280 σε διάφορα υπουργεία και ΟΤΑ: Προσλήψεις σε διάφορα υπουργεία, νησιωτικούς δήμους που εξαιρούνται από τους περιορισμούς του Μεσοπρόθεσμου και περιφέρειες (ειδικότητες Μηχανικών, Διοικητικών, Τεχνιτών και Εργατών).

800 στις Ένοπλες Δυνάμεις και 1.000 στο Εμπορικό Ναυτικό: Πρόκειται για ένστολους που θα εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές αλλά και στην ξεχωριστή Ακαδημία Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, την ίδρυσης της οποίας ανακοίνωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

650 στην Υγεία: Προτεραιότητα θα δοθεί στη στελέχωση των ΜΕΘ αλλά και στα Κέντρα Υγείας των παραμεθόριων περιοχών με γιατρούς, νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό.

450 σε ασφαλιστικά ταμεία: Θα αφορούν, κυρίως, γραμματείς, χειριστές Η/υ και διοικητικό προσωπικό.

220 στο υπ. Δικαιοσύνης και 100 στην ΕΣΔΔ: Μέσω γραπτών διαγωνισμών που θα γίνουν το Νοέμβριο του 2014, θα προσληφθούν 160 στην Εθνική Σχολή Δικαστών, 60 δικαστικοί επιμελητές και 100 στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

150 στο Λιμενικό: Εκκρεμούν δύο διαγωνισμοί για 60 υπαξιωματικούς και 90 λιμενοφύλακες. Πρόκειται για διαγωνισμούς που ήταν να γίνουν φέτος.

4.000 επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που αναμένουν διορισμό: Πρόκειται για επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

http://aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.