Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Με το ισόπαλο 1-1 σκορ έφυγε από τις Μουριές ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με τον τοπικό Θρίαμβο στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το νικηφόρο αποτέλεσμα με το σύνολο των ποδοσφαιριστών της να αντέχουν στο δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων που απολάμβαναν της ασυλίας του διαιτητή καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

 Στο 15ο λεπτό ο Φουντουκίδης Γρηγόριος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στην τελευταία φάση του ημιχρόνου με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ που λανθασμένα υπέδειξε ο βοηθός.

 Στο δεύτερο μισό η ομάδα συνέχισε τις προσπάθειες για να πετύχει ακόμη ένα τέρμα χωρίς όμως να τα καταφέρει με καλύτερη αυτή του 85ου λεπτού όταν ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος "κατάφερε" να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι σε κενή εστία μέσα από την μικρή περιοχή. 

Μετά και το τέλος της έβδομης αγωνιστικής η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκετε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς σε έξι αγώνες και συντελεστή 15-6 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 15:00 εντός έδρας με τον Ερμή Τερπύλλου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.