Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Για το θέμα της γναθοχειρουργικής στο Νοσοκομείο Κιλκίς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς λένε...

Υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Κιλκίς
"Μπαλάκι του πινγκ-πονγκ έχει γίνει η κοινή γνώμη των πολιτών που εξυπηρετούνται από το Νοσοκομείο του Κιλκίς με τις ανακοινώσεις περί καταργήσεως της γναθοχειρουργικής.
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία ύπαρξης σκοπιμοτήτων ή όχι από πλευράς Φαρμακευτικού Συλλόγου ή/και Διοικητή του Νοσοκομείου. 

Τα ερωτήματα είναι απλά, ξεκάθαρα κι απαιτούν σαφείς απαντήσεις: 

1. Ποιος προκάλεσε την απόφαση (εισήγηση) του Δ.Σ. για το κλείσιμο της γναθοχειρουργικής; 

2. Ποιοι ήταν αυτοί που αποφάσισαν να εισηγηθούν θετικά στο κλείσιμο μιας υπηρεσίας υγείας του νοσοκομείου μας;(οι τρεις του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως λέει ο Διοικητής του Νοσοκομείου). Ποια είναι τα επιχειρήματά τους; Έχουν επιχειρήματα ή λειτούργησαν κατ' εντολήν κάποιων; 

3. Έχουν αναρτηθεί τα πρακτικά του Δ.Σ. στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αν προβλέπεται; μπορούν να γίνουν γνωστά στον Κιλκισιώτικο λαό;

Το ότι υπάρχει άνωθεν πρόθεση υποβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας το θεωρούμε πλέον δεδομένο (δυστυχώς). 

Εκείνη που δεν θεωρούμε δεδομένη είναι τη συναίνεση των τοπικών παραγόντων στην εφαρμογή του προγράμματος συρρίκνωσης της ποιότητας ζωής που "επέβαλλαν" τα μνημόνια. 

Η αντίσταση σε όσα έρχονται θα 'πρεπε να γίνει πρώτα από αυτούς που κατέχουν μια θέση σε έναν φορέα, σε μια Επιτροπή, σε ένα Δ.Σ. και μετά από τον απλό πολίτη. 

Όσοι με τις πράξεις τους συναινούν στην εφαρμοζόμενη πολιτική πρέπει να απευθυνθούν στην τοπική κοινωνία, να κοιτάξουν κατάματα τους συμπολίτες τους/μας και να εξηγήσουν το ΓΙΑΤΙ! Αν δεν μπορούν να το κάνουν ας παραιτηθούν.

Αναμένουμε λοιπόν απαντήσεις και γιατί όχι;...και μια ανατροπή της απόφασης, αν κάποιοι θεωρούν ότι έκαναν λάθος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.