Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αγιασμός για τη νέα χρονιά του συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας

Την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς 2013-14, για τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων Γουμένισσας», σηματοδότησε ο Αγιασμός που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, στις 6:30μ.μ., στο εντευκτήριο του Συλλόγου, παρουσία πλήθους κόσμου. Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο, Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, η νέα χοροδιδάσκαλος κ. Βασιλική Κουκουβίτου, μαθητές κάθε ηλικίας από όλα τα χορευτικά τμήματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν και νέες εγγραφές. 

Ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά με ποικίλες δράσεις και εποικοδομητικές συνεργασίες, εξέφρασαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αστέριος Τάτσης, ο π. Χρήστος Γραμματικός, όπου και τέλεσε τον αγιασμό. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, ξεκινάει τα τμήματα μοντέρνου χορού και το μπαλέτου την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 4μμ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνάσιου- Λυκείου, με δασκάλα μοντέρνου χορού, την κ. Ζελελίδου Πωλίνα. 

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ακολούθησε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς, κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους, με αναψυκτικά και γλυκά που πρόσφεραν ο Σύλλογος και τα μέλη του. Ο κ. Αστέριος Τάτσης, δήλωσε όσοι αγαπούν την πλούσια μουσικοχορευτική ελληνική παράδοση είναι ευπρόσδεκτοι στο Σύλλογο των Ανατολικορωμυλιωτών Γουμένισσας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.