Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πανέτοιμοι οι χειροσφαιριστές του Γ.Α.Σ.Κιλκίς για το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Δούκα

Πανέτοιμοι εμφανίζονται οι χειροσφαιριστές του Γ.Α.Σ.Κιλκίς να κατακτήσουν τη νίκη και τους δύο βαθμούς στο σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Δούκα στις 17:45 στο νέο κλειστό της πόλης. Ετοιμοπόλεμος θα είναι και ο Θανάσης Παπαδόπουλος που ανάρρωσε πλήρως μετά την επέμβαση σκωληκοειδεκτομής στην οποία είχε υποβληθεί και θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό ''γρανάζι'' στη καλοδουλεμένη Κιλκισιώτικη μηχανή. Στις κερκίδες αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί φίλοι της ομάδας, αναβιώνοντας στιγμές παλαιότερων εποχών - όπου ο Γ.Α.Σ.Κ. πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη - και θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους αθλητές να κατακτήσουν τη νίκη. 

Μια πιθανή επικράτηση επί του Δούκα θα διατηρήσει τον Γ.Α.Σ.Κ. στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ., την οποία θα αντιμετωπίσει την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Διαιτητές θα είναι οι κύριοι Δέλογλου και Τόλιος με παρατηρητή τον κύριο Καζαντζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.