Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ταρακούνησε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καβάλα, Δράμα και Κιλκίς!

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και Κιλκίς - Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας...

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 08.05, είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ και έγινε 38 χιλιόμετρα βόρεια του Πολύγυρου με μόλις 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος. Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, δίνει τον σεισμό στα 4,4 Ρίχτερ.

Νωρίτερα το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ανακοίνωσε πως η σεισμική δόνηση έγινε στις 08.15. Είχε μέγεθος 4,5 Ρίχτερ με επίκεντρο 40 χιλιόμετρα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της περιοχή του Ασκού και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και σε εκείνες της Χαλκιδικής, της Δράμας και της Καβάλας, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει ζημιές και τραυματισμούς.

Οπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ προκλήθηκε αναστάτωση και οι περισσότεροι άρχισαν να επικοινωνούν με τους συγγενείς τους, για να δουν αν είναι καλά.

Οι σεισμολόγοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί και παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη της μετασεισμικής ακολουθίας. Για την ώρα δεν μπορούν να πουν εάν επρόκειτο για τον κύριο σεισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.