Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Αλτ ανόητοι βιοτεχνολόγοι του υπόκοσμου»

Του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Κώστα Γιοβανόπουλου
Αλτ ανόητοι βιοτεχνολόγοι του υπόκοσμου και όσοι φαντασιοκοπείτε πως θα δαμάσετε τη Φύση. Έχουμε πόλεμο. Συντροφικά οι απλοί πολίτες αμυνόμαστε, διαμορφώνουμε ένα διατροφικό σύστημα που θα προστατεύει τη ζωή, τη μικρή αγροτική παραγωγή, την υγεία και το μέλλον μας.
Την 16η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ξεμπροστιάζουμε εκείνους που καταστρέφουν τη βιοποικιλότητα, που προσκυνούν τον απάνθρωπο Codex Alimentarius, που αρνούνται τη διάσωση και ανταλλαγή των σπόρων, τις καινοτομίες και τα δικαιώματα των καλλιεργητών. Καταργούμε τα παράνομα μονοπώλια των σύγχρονων Φρανκεστάιν που ποθούν την αχανή ομοιομορφία και την αυτοκρατορία της μονοκαλλιέργειας.

Αγρότες και καταναλωτές σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, δείξτε έμπρακτη ανυπακοή σε όσους ποθούν τον έλεγχο των τροφίμων. Εμμένουμε στις παραδοσιακές μας ποικιλίες και τρόφιμα, αποκηρύσσουμε τα γενετικά τροποποιημένα εκτρώματα, ζωοτροφές, λιπάσματα, φυτοφάρμακα. Μπορούμε να διαλύσουμε τα ανήθικα καρτέλ που ποδηγετούν τα ένστικτα σίτισης, το οικογενειακό τραπέζι, τη Δημοκρατία και την επιβίωσή μας.

Ούτε μεγαλοποιώ, ούτε αλαφροΐσκιωτα στοχάζομαι: Είμαστε ότι τρώμε. Δημιουργήστε Κήπους Ελπίδας. Οργανώστε Ανταλλαγές Σπόρων και Ζώνες Ελεύθερης Διακίνησής τους κόντρα στη δικτατορία των τροφίμων. Πρέπει να πάρουμε πίσω το νερό, το φαγητό μας, την ελευθερία μας.

Ζηλεύω το ηρωικό πείσμα και την αποτελεσματικότητα της Ινδής ακτιβίστριας Dr. Vandana Shiva. Είναι πια η παγκόσμια σημαιοφόρος της διατροφικής ανεξαρτησίας. Ολομόναχη σχεδόν τα έβαλε με τα εταιρικά τέρατα και ξεσηκώνει τους λαούς προς τη νίκη:

«... κάθε σπόρος, κάθε μέλισσα, κάθε πεταλούδα, κάθε σκουλήκι, κάθε άτομο, κάθε παιδί θα ζήσει χωρίς χειραγώγηση, έλεγχο, πείνα και ασθένειες... είναι οικολογικό και ηθικό καθήκον μας να παρακούσουμε τους νόμους της Monsanto για τη τρομοκρατία των ειδών...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.