Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Έκανε σεφτέ στις νίκες ο Κιλκισιακός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα σημείωσε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε με 1-0 στο Σουφλί του τοπικού Έβρου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Καρανδρέας στο 51'.
Ο ΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης και πίεσε με σκοπό το γκολ τους γηπεδούχους έχοντας μια καλή στιγμή στο 3' με τον Ηλιόπουλο. Το Σουφλί ισορρόπησε το παιχνίδι από το εικοστό λεπτό και μετά με τον Λαζαρίδη στο 25' να εκτελεί κόρνερ και την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει έξω. 

Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στο ξεκίνημα της επανάληψης οι παίκτες του Γιώργου Σημαιοφορίδη ανέλαβαν τα ηνία και τελικά στο 51' σημείωσαν το πολυπόθητο τέρμα. Ο Ηλιόπουλος σέντραρε από τα δεξιά και ο Καρανδρέας εκμεταλλευόμενος και το λάθος της άμυνας άνοιξε με πλασέ το σκορ. 

Από εκεί και πέρα όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων σταματούσαν στην πολύ καλή άμυνα των Κιλκισιωτών, οι οποίοι έκλεισαν τους χώρους και κράτησαν άνετα το μηδέν πίσω. Μάλιστα στο 80' θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μωυσίδη να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα που όμως στάθηκε τυχερός και μπλόκαρε τη μπάλα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Μπάμνιος, Μεμούρης, Λίτσιος, Τσοπάνης, Τρίχας, Μεμέτ, Ευφραιμίδης, Δανίδης (11' Καμπιώτης), Λαζαρίδης (70' Βιόπουλος), Αραμπατζής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Μπόλοσης (53' Λογγινίδης), Καρανδρέας (71' Μωυσίδης), Μπελίτσας (85΄Αμανατίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.