Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η Argyroupoli Buggy Racing στο Σπαθοβούνι Κορινθίας

Η Argyroupoli Buggy Racing έδωσε δυναμικό παρών στην 2η Πανελλήνια Συνάντηση Buggy στο Σπαθοβούνι, Κορινθίας στις 27 Οκτωβρίου 2013.
Οι λάτρεις των μηχανοκίνητων οχημάτων, ιδιοκατασκευών και μη, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα βελτιωμένα οχήματά τους και να προσφέρουν στο κοινό ένα ξεχωριστό θέαμα.

Οι "εκπρόσωποί" όμως της Αργυρούπολης, δεν γύρισαν με άδεια χέρια. Το όχημα του Αβραμίδη Αναστάσιου με οδηγό τον Τσιλιγγερίδη Βασίλη κέρδισε την 3η θέση στους αγώνες που διεξήχθησαν και συμμετείχε ο "αφρός" της κατηγορίας και επέστρεψαν προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη την πρώτη κούπα από αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Η Argyroupoli Buggy Racing είναι μια προσπάθεια των τελευταίων χρόνων από ιδιοκτήτες και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με αφορμή αυτή την ενημέρωση καλεί όλους όσοι μοιράζονται το ίδιο πάθος και αγάπη να μας την

Βρείτε την στο facebook: http://www.facebook.com/Argyroupoli.Buggy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.