Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αφιερωμένος στον Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία ο 3ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Οι εγγραφές για τον 3ο Ημιαραθώνιο Πάικου, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 3 Νοεμβρίου, έκλεισαν. Το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έτσι φέτος περισσότεροι από 270 αθλητές αναμένεται να λάβουν μέρος.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10.30 το πρωί από τον Προφήτη Ηλία Καστανερής που θα είναι και ο χώρος των υπόλοιπων εκδηλώσεων αλλά και του τερματισμού. Ως χρόνος έγκυρου τερματισμού έχουν οριστεί οι 4 ώρες έτσι ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 14.30. 

Παράλληλα με τον αγώνα και μετά την εκκίνηση στο χώρο θα διεξαχθεί συζήτηση ενημέρωση με εκπροσώπους του Μετώπου ενάντια στα μεταλλεία σε Κρούσια και Παίκο και συντονιστικών και ομάδων που δραστηριοποιούνται κατά των μεταλλείων από Χαλκιδική ,Θράκη και Κιλκίς. 

Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει χώρος δημιουργικής απασχόλησης, ενώ όσοι θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα το δάσος, θα μπορέσουν να πάρουν μέρος στον «οικολογικό περίπατο» και να συζητήσουν με τον Δασολόγο καθηγητή κ. Ελευθεριάδη Νικόλαο. 

Οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι θα φροντίσουν για τον μπουφέ. Το Πάικο θα φοράει την πιο όμορφη φορεσιά του και ‘μεις θα είμαστε εκεί για να δώσουμε την υπόσχεση ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν να λεηλατήσει τα δάση την γη και το νερό μας.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις έχουν κληθεί αντιπροσωπείες συντονιστικών και ομάδων κατά των μεταλλείων από το Κιλκίς την Θράκη και την Χαλκιδική οι οποίες θα ενημερώνουν και θα συζητούν με τον κόσμο. 

 Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει χώρος δημιουργικής απασχόλησης και για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το δάσος καλύτερα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν περίπατο και να συζητήσουν με τον Δασολόγο κ. Ελευθεριάδη Νικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.