Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

«Προς επίλυση το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών»

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Ως γνωστόν με την έναρξη της σχολικής περιόδου παρατηρήθηκαν προβλήματα σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών τα οποία κατά βάση οφείλονταν στο 1ο έτος εφαρμογής του Ν. 4182/2013 και της Κ.Υ.Α. 24001/2013. 
Τη Δευτέρα (23/09/13) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Περιφέρεια Κιλκίς, όπου συμμετείχαν ο Βουλευτής του Νομού κ. Γιώργος Γεωργαντάς, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης, με τους περιφερειακούς συμβούλους Ανδρέα Βεργίδη, Παύλο Θωμαϊδη και Χρήστο Ανθρακίδη καθώς και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΚΤΕΛ Ν. Κιλκίς Χαράλαμπος Μωυσίδης και Ανδρεάδης Παναγιώτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Γεωργαντάς επικοινώνησε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη και συμφωνήθηκε συνάντηση την επόμενη μέρα στην Αθήνα. Στη συνάντηση αυτή ο Υπουργός κατανόησε τις δυσλειτουργίες που προέκυψαν λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά του νέου τύπου κοστολόγησης και δεσμεύτηκε να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες στη ρύθμιση του θέματος για την πληρωμή του συγκοινωνιακού έργου με αναδρομικό χαρακτήρα.

Μετά την εξέλιξη αυτή η διοίκηση του ΚΤΕΛ και οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών ταξί επιδεικνύοντας αίσθημα υπευθυνότητας και καλοπιστίας ξεκίνησαν το συγκοινωνιακό τους έργο.

Ο κ. Γεωργαντάς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών, έτσι ώστε άμεσα να θεσμοθετηθεί η παραπάνω δέσμευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου