Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

"Χωρίς Σχολείο στο χωριό μας, δεν θα υπάρχει λόγος να ζούμε"

Υπογράφουν οι κάτοικοι της Γοργόπης
"Σήμερα 15-6-2013, όλοι οι κάτοικοι της Γοργόπης, παιδιά, γονείς, ηλικιωμένοι, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία του χωριού μας για να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτησή μας για την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, να συγχωνεύσει το 4/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης από το ερχόμενο σχολικό έτος 2013 – 2014.

Μετά την ενημέρωση που έγινε, από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τον Δήμαρχο Παιονίας για τις ενέργειες του Δήμου για το θέμα, παρόντων και των Δημοτικών Συμβούλων, αποφασίσαμε ομόφωνα να κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτό δεν θα επιτρέψουμε να περάσει.

Ζητάμε την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης του Υπουργείου.

Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνουμε ότι η αντίδρασή μας θα έχει απρόβλεπτες διαστάσεις , διότι δεν δεχόμαστε να μας υποδεικνύει κανείς που θα κατοικούμε και πως θα ζούμε.

Πάντως, χωρίς Σχολείο στο χωριό μας, δεν θα υπάρχει λόγος να ζούμε.

Αποφασίσαμε δε, να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και να κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.