Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Επιμνημόσυνη Δέηση για τον Συνταγματάρχη Αντώνιο Καμπάνη, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Φωτογραφία: http://www.mikres-ekdoseis.gr
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Καμπάνη και τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Καμπάνη, σας προσκαλεί την  Κυριακή 23 Ιουνίου 2013 και ώρα 9 π.μ.  σε "Επιμνημόσυνη δέηση στον Συν/χη Αντώνιο Καμπάνη"
Ο Αντώνιος Καμπάνης, τραυματίσθηκε θανάσιμα στη μάχη του Κιλκίς στις 21-6-1913, σε μια από τις σπουδαιότερες μάχες της νεότερης ελληνικής ιστορίας, που έκρινε την τύχη του δεύτερου Βαλκανικού Πολέμου. Ο μεγάλος αυτός ήρωας άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή του σημερινού ομώνυμου δημοτικού διαμερίσματος, που φέρει τιμητικώς το όνομά του.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 100 Χρόνων λοιπόν από την απελευθέρωση της πόλης μας τιμούμε την μνήμη του Συν/χη που έχασε την ζωή του για την πατρίδα μας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
· Δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου

· Επιμνημόσυνη Δέηση στην προτομή του Συν/χη στο Δημοτικό σχολείο Καμπάνη.

· Ομιλία του Ιστορικού κ. Ζουράρι Κων/νου.

· Κατάθεση στεφάνων.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους:

- Ιωάννης Καμπάνης, εφοπλιστής, Δισέγγονο του Συν/χη.

- Chris Spirou, Πρώην Γερουσιαστής Η.Π.Α, Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.