Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πρωτιά του ΓΑΣ Κιλκίς στα Σύνθετα ΠΠ-ΠΚ Β' - Νίκη σε ατομικά & ομαδικά σε όλες τις κατηγορίες

Με την απόλυτη κυριαρχία του ΓΑΣ Κιλκίς σε όλες τις κατηγορίες των συνθέτων αγωνισμάτων σε αγόρια και κορίτσια , τόσο σε ατομικό όσο και και σε ομαδικό επίπεδο, διεξήχθησαν το Σάββατο 6 Απριλίου στο στάδιο του Κιλκίς, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της κατηγορίας των Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς. 
Στον όμιλο του Κιλκίς πήραν μέρος τα σωματεία που διαθέτουν ενεργά τμήματα στίβου στο νομό Κιλκίς με ομάδες αθλητών και αθλητριών με τον ΓΑΣ Κιλκίς θα υπερισχύει με χαρακτηριστική άνεση σε όλες τις κατηγορίες τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές βαθμολογίες δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα στις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και της πολύ υψηλής ποιότητας του προπονητικού δυναμικού που διαθέτει.

Στο Τρίαθλο των αγοριών οι αθλητές του ΓΑΣΚ κατέκτησαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 1ο τον Ανέστη Νάνο, 2ο τον Νίκο Καπέτη , 3ο τον Αντώνη Σταμπουλή και 4ο τον Δημήτρη Καραμανίδη , ενώ 11ος κατατάχθηκε ο Κώστας Λαζαρίδης και 13ος ο Κώστας Πετρίδης , στους 23 αθλητές που συμμετείχαν.

Στην ομαδική βαθμολογία των αγοριών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 1ος με 143 βαθμούς με 2ο τον ΓΣ Μανδρών με 79 βαθμούς και 3ο τον Αιαντα Κιλκις με 72 βαθμούς.

Στο Τρίαθλο των κοριτσιών οι αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησαν πέντε θέσεις στην πρώτη οκτάδα , με 1η την Αγάπη Λαζαρίδου, 2η την Άννα Ισχνοπούλου, 4η την Τζέσικα Γκιούση, 6η την Μέλη Γεωργιάδου και 7η την Χρύσα Κεραμάρη , ενώ κατατάχθηκαν 9η η Βέρα – Κατερίνα Φωτιάδου, 11η Χαρά Δανδούλη, 12η η Μαρία Σιδηροπούλου, 14η η Δέσποινα Γεωργιάδου, 15η η Εβελίνα Λουκίδου, 18η η Αθανασία Σιδηροπούλου, 22η η Δέσποινα Χαλκίδου, 26η η Δώρα Τραπεζίδου και 35η η Αναστασία Φαρμάκη , στις 42 αθλήτριες που αγωνίστηκαν. 


Στην ομαδική βαθμολογία των κοριτσιών ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν 1ος με 271 βαθμούς με 2ο τον ΓΣ Μανδρών με 198 βαθμούς και 3η η Ολυμπιάδα Πολυκάστρου με 59 βαθμούς. 

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης συνεχάρη τους αθλητές που αγωνίστηκαν και τους προπονητές του τμήματος στίβου και έκανε την παρακάτω δήλωση: 

“Η ομάδα μας τα πήγε καταπληκτικά σήμερα στους αγώνες και αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο με δεδομένη την ποιότητα των προπονητών και των αθλητών που διαθέτει ο ΓΑΣ Κιλκίς.
Ωστόσο δεν είναι η επίδοση που θα έρθει ή το μετάλλιο το ζητούμενο σε αυτή την ηλικία. Η χαρά της συμμετοχής, η απόκτηση εμπειριών, η δημιουργία φίλων, η γνωριμία με τα αγωνίσματα και η δημιουργία θετικής εικόνας για τους αγώνες είναι τα σημεία που θα πρέπει και οι γονείς να εστιάζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών και αθλητριών μας που μας στηρίζουν και που ήρθαν σήμερα στο στάδιο να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω πως όσοι γονείς βιάζονται να δουν τις πριγκίπισσες και κανακάρηδές τους «πρωταθλητές» δυστυχώς δεν είναι στο σωστό δρόμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.