Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κύριε Παναγόπουλε η παραίτηση σας δεν λύνει τα προβλήματα του ΣΕΓΑΣ

Υπογράφει η Ανανεωτική Κίνηση Στίβου ΑΝ.ΚΙ.Σ.
"Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον αλλά και με ιδιαίτερο προβληματισμό τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στον ΣΕΓΑΣ. Ήταν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανίζονταν διαφωνίες μεταξύ του «παλιού» και του «νέου» στην Ομοσπονδία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάνω από όλα και απ’ όλους είναι η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει απόλυτη ανάγκη ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ αλλαγών, γεγονός που παραδέχονται δημόσια και οι «παλαιοί» και οι «νέοι». 


Ήρθε η ώρα να αλλάξει το μοντέλο στο αγωνιστικό μέρος της ομοσπονδίας και να γίνουν οι θεσμικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη και τον υψηλό αθλητισμό. Καλό είναι επίσης κάποιοι στον ΣΕΓΑΣ να θυμηθούν ότι έχουν υποχρέωση, τουλάχιστον ηθική, να αναρτούν όλες τις αποφάσεις κυρίως των οικονομικών στο διαδίκτυο-ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Θα διακινδυνέψουμε μια πρόβλεψη. Την Δευτέρα στο έκτακτο Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ η Ομοσπονδία θα αλλάξει ταμία γιατί «ορισμένοι» θέλουν πιθανώς ταμία τύποις και όχι ουσίας.

Πρόεδρε του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλε πιστεύουμε ότι η παραίτηση δεν λύνει τα προβλήματα, απεναντίας τα συντηρεί και τα αυξάνει.

Σας καλούμε να παραμείνετε στην θέση σας και να συνεχίσετε με μεγαλύτερη ταχύτητα τις αλλαγές που ξεκινήσατε στον ΣΕΓΑΣ για το καλό του στίβου και του αθλητισμού γενικότερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.