Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δήλωση ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του Ούγκο Τσάβες

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για τον θάνατο του Προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Στη δύσκολη πορεία της χώρας του προς τον εκδημοκρατισμό, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική πρόοδο, η συμβολή του Ούγκο Τσάβες υπήρξε καταλυτική. Είναι κρίμα που ο πρόωρος θάνατός του ήλθε λίγο μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο λαό της Βενεζουέλας."

3 σχόλια:

  1. ευτυχως που τον λαο της βενεζουελας τον κυβερνησε ο Τσαβες και οχι ο GAP η ο Τουρκογλου...συγνωμη ο Βενιζελος ηθελα να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ αντίθετα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο λαό της Ελλάδας. Είναι κρίμα που οι ηγέτες του είναι ακόμη ζωντανοί, λίγο μετά την επανεκλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hasta siempre comandande...Εναν Τσάβες θέλει η Ελλάδα αλλα σιγά μην τον αφήνανε,εδώ τους πήρε πόσα χρόνια να το βγάλουν απο τη μέση στη Βενεζουέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.