Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την υδροδότηση του δήμου Παιονίας από την Κάρπη

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την 17η Μαρτίου 2013 στη Γουμένισσα μετά από πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου Κάρπης, και των συμβουλίων της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας & των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας με αφορμή τη μελέτη που συντάχθηκε από το Δήμο Παιονίας για ύδρευση του από το υδραγωγείο του οικισμού με την παρουσία της τοπικής Αντιδημάρχου, συμβούλων, προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας και κατοίκων  εκδόθηκε το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας. 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Εκφράζουμε έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρόμαστε, διότι η Δημοτική Αρχή Παιονίας προέβη στη σύνταξη μελέτης για ύδρευση των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων, αντλώντας νερό από σημείο που βρίσκεται πριν από το υδραγωγείο της Κάρπης.

Η ενέργεια αυτή μας βρίσκει αντίθετους διότι βλάπτει ζωτικά συμφέροντα της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας και η λύση που επιχειρείται είναι πρόχειρη, επικοινωνιακού και εποχικού χαρακτήρα.

Οργή και αγανάκτηση μας διακατέχει και εάν δεν αποσυρθεί άμεσα η μελέτη θα κλιμακωθούν οι αντιδράσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αναλογισθείτε τη σοβαρότητα του προβλήματος διότι οδηγούμαστε στα άκρα.

Η ευθύνη για τις ενέργειες και τις αντιδράσεις μας θα βαρύνουν το Δήμαρχο και την πλειοψηφία.

Ταυτιζόμαστε απόλυτα με την Τοπική Κοινότητα Κάρπης και ζητούμε να κατασκευαστεί ταμιευτήρας μετά τη συμβολή των δύο ποταμών, ένα έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα, με σεβασμό στο περιβάλλον μονίμου και αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου