Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, για το καλό της χρονιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β.Σερηγιαννίδη του Εμπορικού Επιμελητηρίου, μιας και αποτελεί το καινούριο «σπίτι» του Συλλόγου, την περασμένη Τετάρτη, 13/3 στις 18.00 το απόγευμα. Τους συναδέλφους υποδέχτηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, με καφέ, βουτήματα και εδέσματα, ευγενική χορηγία μελών του Συλλόγου. Την συνάντηση χαιρέτισε η πρόεδρος, κα Αθηνά Χαραλαμπίδου, η οποία και έκοψε την πίτα, κατόπιν ευλογίας του πατέρα Επιφάνιου. Η τυχερή της ημέρας και ευχόμαστε όλης της χρονιάς, ήταν η κα. Μαίρη Ζαγναφέρη (ΠΑΡΑΣΧΟΣ –υποδήματα), η οποία κέρδισε το «φλουρί», μια υπέροχη εκκλησιαστική εικόνα. Ακολούθησε ενημέρωση που αφορά στη δράση του Συλλόγου και διαφόρων θεμάτων επικαιρότητας που αγγίζουν τους επαγγελματίες με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.


40 σχόλια:

  1. Τι λέτε βρε..και τι ώρα έγινε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, για το καλό της χρονιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Β.Σερηγιαννίδη του Εμπορικού Επιμελητηρίου, μιας και αποτελεί το καινούριο «σπίτι» του Συλλόγου, την περασμένη Τετάρτη, 13/3 στις 18.00 το απόγευμα....Και αναρωτιόμαστε γιατί βρε αχαΐρευτη τι έφταιξε; Δηλαδή να είναι καλά ο κ.Τονικιδης και η παράταξη του για το χώρο και τα περαιτέρω; σαν δεν ντρεπόμαστε μόνο να τον κατηγορείτε ξέρετε.... όλους αφρατούλιδες σας βλέπω, από την καλοπέραση, κρίση δεν καταλάβατε εσείς ακόμα; δεν μιλάω για τον προπονητή του βόλεϋ εκείνος είναι πάντα σε φόρμά χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΤΑ.........ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;........ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μας πει κάποιος ποιοι είναι στο συμβούλιο; είναι και ο Πατέρας Επιφανειος; πόσα ενεργά μέλη έχει ο σύλλογος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΙΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάντε καμιά βόλτα και κοιτάξτε τι γίνεται στην αγορά, αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευταία Νέα
    22/ 12/ 2012 στην επίσημη ιστοσελίδα του εμπορικού συλλόγου........ πλήρως ενημερωμένους σας βλέπω, πολύ δουλειά..... άλλα νέα δεν έχει η αγορά; όλα καλά; 3 μήνες τώρα δεν μπήκατε στο site σας και μετά ζητάμε να μας ενημερώνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτό ήταν αυτή και αυτή στην κοπή, δεν βλέπεις πως έγιναν από την μάσα, τρελή είναι να φωνάξουν μέλη. Καμιά ενημέρωση από κανέναν σας; ντροπή σας. Για την εκδρομή γιατί δεν ενημερώνετε τον κόσμο; σαν δεν ντρέπεστε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕΡΑΣΚΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
    ΤΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΜΕΛΟΣ
    ΓΙΑΒΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    ΜΕΛΟΣ
    ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    ΜΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    Που είστε εσείς όλοι; τον Ιούνιο θα αρχίσετε τα τηλέφωνα για ψήφους;
    Η αγορά του Κιλκίς ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ;
    Από που καταναλώνετε για τις προσωπικές σας ανάγκες;
    Από που ψωνίζεται έμποροι της πόλης;
    Ποιους καλείται ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ;
    Εκδρομή στο Μετζοβο; ΓΙΑΤΙ όχι στα Κρουσια,τώρα ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ανάγκη ο ένας το άλλων όσο ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XAXAXAXAXA ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ, ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ.Χαραλαμπιδη το μήνυμα με το ποιοι είναι στο συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου γιατί δεν το βάζεις; είναι αναρτημένα και στο δήθεν site τους τι φοβάσαι; αυτό δεν είναι αδίκημα, ούτε αντιδεοντολογικό, ούτε προσβάλει κανένα, ου τε βρίζει κανένα, είναι όλοι τους εκλεγμένοι, γιατί κ.Χαραλαμπιδη, μήπως κρύβεις συμφέροντα που σε εξυπερετουν; Ότι σας συμφέρει; και εσάς σας ενοχλεί η αλήθεια; μήπως νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία και ελευθεριά λόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011

    ( Θητεία έως Ιούνιος 2014)

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
    ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΛΛΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕΡΑΣΚΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
    ΤΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΜΕΛΟΣ
    ΓΙΑΒΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    ΜΕΛΟΣ
    ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
    ΜΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.eskilkis.gr/v.1/index.php/el/association/board

    Επίσημα στην ιστοσελίδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ? ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ,ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά αυτούς τους ανύπαρκτους.Βρε σύλλογε τους Μεσάζοντες τους αφήνετε και αλωνίζουν; δεν σας ενδιαφέρουν ε; όλοι οικονομημένη είστε; δεν σας ενδιαφέρει αν έχετε δουλειά στα μαγαζιά σας αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 ξεκινησαν οι παραγγελίες για τα ελληνικά προϊόντα: Λάδι, Ελιές, Βαλσάμικο Ξύδι και Φασόλια γίγαντες. Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, www.paiones.gr.
      Προέλευση - Τιμές Προϊόντων-Λάδι και Ελιές Μεσσηνίας από το «Κτήμα Νικολόπουλου»

      Διαγραφή
    2. Τους αφήσατε να ανοίξουν τα μαγαζάκια τους όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι(μεσάζοντες) μεσώ internet και να κάνουν και αγορές εκτός νομού προϊόντα να μας αποτελειώσουν εντελώς;

      Διαγραφή
  16. ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ιστορικό του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
    Επωνυμία:

    ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

    Έτος Ίδρυσης:

    1926

    Σύντομο Ιστορικό:

    Ο Εμπορικός Σύλλογος ΚΙΛΚΙΣ, συγκαταλέγεται στους παλαιότερους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Μαρτίου 1926. Η ίδρυσή του είχε ως στόχο τη συνένωση όλων των εμπόρων και επαγγελματιών της πόλης, για καλύτερη και αποτελεσματική συμβολή στην πρόοδο και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

    Από της ιδρύσεώς του έως σήμερα, ως θεματοφύλακας του θεσμού, αγωνίζεται και διεκδικεί, συσπειρώνει και οργανώνει, κινητοποιεί ανθρώπους με ανησυχίες, για δημιουργία και συμμετοχή στα κοινωνικοοικονομικά δρώμενα της πόλης.

    Σήμερα ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και σημαντικός παράγοντας στήριξης και αρωγής της εμπορικής τάξης, μια και βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις, διεθνείς ανακατατάξεις και αλλαγές.

    Σκοποί:

    Ως σκοπούς του έχει προτάξει:

    α) Την μέριμνα για την προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του.

    β) Την υποστήριξη και ανάπτυξη της συναδελφικής αλληλεγγύης ανάμεσα στα μέλη του και απέναντι στα λοιπά μέλη της Ελληνικής εμπορικής τάξης.

    γ) Την προαγωγή του Εμπορίου και ειδικότερα του Ελληνικού , σε συνδυασμό με τα γενικότερα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

    Δραστηριότητα:

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ως ελεύθερη συνδικαλιστική οργάνωση που είναι, διέπεται από τις διατάξεις του Ν.1712/87 περί "επαγγελματικών οργανώσεων εμπόρων, βιοτεχνών και λοιπόν επαγγελματιών".
    Η δραστηριότητα που αναπτύσσει για την εκπλήρωση των σκοπών του εξαρτάται κάθε φορά από ζητήματα και προβλήματα που ενδιαφέρουν την εμπορική τάξη.

    Πιο συγκεκριμένα, οι τομείς δράσης του είναι:

    1. Γενικότερα Συνδικαλιστικά και ειδικότερα Κλαδικά θέματα.

    2. Θέματα λειτουργίας της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Ν. Κιλκίς.

    3. Ευρύτερα κοινωνικοοικονομικά θέματα.
    Τα παραπάνω θέματα προωθούνται με:
    α. Συμμετοχή στις αντίστοιχες επιτροπές και συμβούλια Ν.Π.Δ.Δ., Επιμελητηρίων κλπ.
    β. Συμμετοχή στις διοικήσεις ανώτερων συνδικαλιστικών οργάνων (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντροανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Ο.Ε.Σ.Κ.Α.Μ.Θ. ), Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.).
    γ. Έγγραφα ή παραστάσεις στις αρμόδιες για το θέμα αρχές ή φορείς.
    δ. Δελτία Τύπου, Συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

    5. Ενημέρωση – Εκπαίδευση - Υποστήριξη - Πληροφόρηση των μελών μέσω:
    α. Σεμιναρίων – Ημερίδων – Διαλέξεων.
    β. Λογιστικής και Νομικής υποστήριξης.
    γ. Περιοδικού Συλλόγου "Εμπορικά Νέα"
    δ. Διανομής φυλλαδίου – e-learning.



    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Εθελοντική Ομάδα Παιονίας με την Εθελοντική Ομάδα Κιλκίς, διοργανώνουν την επόμενη διανομή προϊόντων, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
      Το Σάββατο 09 Μαρτίου 2013 θα διατεθούν Ρύζι και Όσπρια, συγκεκριμένα:

      Ρύζι νυχάκι σε συσκευασία των 2.200γρ. αξίας 2ευρώ(0,90Ε/kgr)

      Ρύζι κίτρινο σε συσκευασία των 2.200γρ. αξίας 2ευρώ(0,90Ε/kgr)

      Ρύζι Καρολίνα σε συσκευασία των 2.100γρ αξίας 2ευρώ(0,95Ε/kgr)

      Ρύζι καστανό(Καρολίνα) σε συσκευασία των 2.100γρ αξίας 2ευρώ(0,95Ε/kgr)

      Φακές, ποικιλία "samos" σε συσκευασία των 2 κιλών αξίας 2,70 ευρώ(1,35Ε/kgr)

      Ρεβύθια, ποικιλία "makarena" σε συσκευασία των 2 κιλών αξίας 4,40 ευρώ(2,20Ε/Kgr)

      Τo ρύζι είναι του παραγωγού Μπεκιαρίδη Γιώργου από τη Μονοκλλησιά Σερρών και τα όσπρια του παραγωγού Ζησόπουλου Ιωάννη από τo Ψυχικό Λάρισας.


      Tι είναι αυτά; ντροπή σας να κάνετε πως δεν βλέπετε. Χαλκιδική, Κιλκίς δεν υπάρχουν παραγωγοί. Κοπή πίτας και εκδρομές τίποτα άλλο;Για άλλο λόγω είστε εκλεγμένοι εεεεεε. Λυπάμαι για τους νέους που ανέλαβαν.

      Διαγραφή
    2. Εκπτώσεις

      Κιλκίς, 3 Ιουλίου 2012

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      «ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2012»
      Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 802/1978, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2012 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 31 Αυγούστου.

      Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

      Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική στα εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά (τα προϊόντα) εκτίθενται.
      Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτική και ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι. Σε περίπτωση που η επιχείρηση αναγράψει ποσοστό πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «50% έκπτωση»).
      Η διενέργεια εκπτώσεων είναι στην διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης.
      Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
      Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι βαρύτατες και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους. Ειδικότερα:

      Όσοι παραβαίνουν τις διατάξεις του νόμου διώκονται ποινικά και τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ, επιπλέον, τους επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι ποσού ίσου με το 0,5% του ετησίου κύκλου εργασιών που πραγματοποιούν, το οποίο, σε περίπτωση υποτροπής, μπορεί να αυξάνεται μέχρι το 3% του ετησίου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

      Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο χιλίων (1.000) μέχρι εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.

      Σας ενημερώνουμε ότι στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη των εκπτώσεων, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενεργούν 10ήμερα προσφορών, που στο μυαλό του καταναλωτή λειτουργούν εισαγωγικά ως «προπομπός» της κύριας περιόδου των θερινών τακτικών εκπτώσεων.

      Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΑΘΗΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ ΖΕΡΑΣΚΕΡΗ




      χα χαχαχαχαχα ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

      Διαγραφή
  18. ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

    1926 – 1936 ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    1959 – 1962 ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
    1962 – 1984 ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ
    ΚΩΝ/ΝΟΣ

    1984 – 1995 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    1995 – 1998 ΣΙΤΣΑΝΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    1998 – ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    Τυφλοί είστε όλοι σας 15 χρόνια; χωρίς να έχουν κάνει τίποτα απολύτως !!!!!!!! δηλαδή αν έκαναν και κάτι πόσους αιώνες θα ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς = Τρίγωνα κάλαντα μες την γειτονιά ήρθαν τα Χριστούγεννα κι Πρωτοχρονιά α αα α α αα α ααα ααα αα αα α ααα α α α ααα αα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΝΡΟΠΗ. Η κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΓΩΡΕΣ ΤΙΣ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως το μαγαζί(καφενείο) που έκανε πριν λίγα χρόνια ο σύζυγος, τα συνεργεία που δούλεψαν και τα πιο πολλά πράγματα που πάρθηκαν για την λειτουργία του, δεν ήταν από την εμπορική αγορά του Κιλκίς. Τωρα αν η κυρία πρόεδρος πει, ότι δεν είναι έτσι θα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω τα συνεργία που δούλεψαν και πολλά από τα πράγματα που πάρθηκαν με ονόματα.
      Καλο κουράγιο εμπορικέ κόσμε του καημένου Κιλκις

      Διαγραφή
  21. αφήστε την κριτική και κάντε τίποτα με ουσία όχι μόνο ανώνυμα σχόλια και λόγια απο τον καναπέ σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τι θα ήθελες να κάνουμε; εκλέχτηκαν κάποιοι νομίζω για αυτό το λόγω ;ας βγει μπροστά ο εμπορικός σύλλογος με συνέπεια και θα μας έχει όλους δίπλα του όχι να κοιμάται και να μην ενημερώνει.

      Διαγραφή
  22. όταν το φθινόπωρο κατέβηκε λεωφορείο στην Αθήνα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο και απο Κιλκίς Πολύκαστρο Γουμένισσα και Αξιούπολη κατέβηκαν 8 μόνο άτομα !!!!!!!! που είσαστε εσείς όλοι ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! και πολλά άλλα....... όποιος θέλει συμμετέχει αλλιώς ας βγάλει τον ΣΚΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΣΜΟ !!! H NTΡΟΠΗ ΣΟΥ....Όταν το φθινόπωρο κατεβήκατε εσείς, πόσα άτομα ήσασταν από το συμβούλιο;
      με ποιον τρόπο ενημερώσατε; πότε ενημερώσατε; μέλη του συμβουλίου σας έλεγαν άσε βρε μ@λ@κιες.Για την κοπή ποιον είπατε και με ποιον τρόπο;για την εκδρομή ποιον είπατε και με ποιον τρόπο; πόσους εγγεγραμμένους έχετε και πόσους ενημερώσατε και πως; Πως να συμμετάσχει όταν κοιμάστε; θα έλεγα φταίει η χειμερία νάρκη αλλά βλέπω να σας πιάνει και η καλοκαιρινή.Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ, άμεσα μέσω ενημέρωσης μας, είναι ανενεργή εδώ και ένα χρόνο γιατί; facebook διαφημίζεται πάλι μόνο την φαμίλια σας.Τι άλλο κάνατε από το να πάτε βόλτα στην Αθήνα; τι; τι; τι; ΤΙΠΟΤΑ.
      Πιστέψαμε στον νέο διοικητικό αλλά άνθρακας ο θησαυρός, για άλλη μια φορά, καλά σας θυσιασανε και εσάς, να δω τώρα τα μούτρα σας στην αγορά, όταν θα αποτελειωθούμε, όταν θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσετε για ένα τόσο σοβαρό θεσμό, όταν μεθαύριο θα διαβάσουν τα ίδια τα παιδιά σας ότι ήσασταν και εσείς εκλεγμένοι σε αυτό το τίποτα.
      Κάντε έναν απολογισμό και παραιτηθείτε σύντομα γιατί καήκαμε.Αν εσείς δεν θέλετε να λέγεστε έμποροι μην καίτε και εμάς με την απραξία σας,σας έχουμε ανάγκη. Εδώ(ΓΝΩΜΗ) ενημερώσατε με ανάρτηση για την κοπή τις πίτας για την εκδρομή γιατί όχι; πότε θα το κάνετε πάλι; όταν γυρίσετε;
      Υ.Γ αν κρίνω από τα παραπάνω πρέπει να ντρέπεστε να μιλάτε

      Διαγραφή
    2. είσαι εκτός τόπου και χρόνου και από ότι φαίνεται μάλλον από αυτούς που πάντα ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους! κάνε πρώτα την αυτοκριτική σου και μετά κοίτα και τους υπόλοιπους! ανώνυμε ξερόλα!

      Διαγραφή
    3. Eπώνυμε, ξερόλα μου εσύ, αυτά έχεις να πεις; Να σε αφιερώσω ένα τραγούδι τον ιμισκουμπρια(ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ) να μην λογοφέρνουμε τζάμπα, κρίμα είναι μέρες σαρακοστής, γιατί δεν βλέπω να καταλαβαίνεις τι λες. Μελος; xaxaxaxaxa αυτοκριτική χαμένα τα έχεις; έχεις να πεις κάτι άλλο; εκτός από το να μας επιδείξεις ''τίτλος τραγουδιού''

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22 Μαρτίου 2013 - 2:42 μ.μ.
      ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?
      ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΖΕΨΕΤΕ

      Διαγραφή
    5. Πεστα Ανώνυμε 22 Μαρτίου 2013 - 1:29 μ.μ. και άσε τον π@π@ρ@

      Διαγραφή
    6. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ

      Διαγραφή
  23. Καμαρώνεται για την δημοσιότητα χαχαχαχα
    Σανίδα θέλετε και να είναι και βρεγμένη. Γιατί δεν εκλέξατε αγωνιστές και έντιμους βιοπαλαιστες για το συμβούλιο; τώρα απολαύστε τους έχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. είσαι εκτός τόπου και χρόνου και από ότι φαίνεται μάλλον από αυτούς που πάντα ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους! κάνε πρώτα την αυτοκριτική σου και μετά κοίτα και τους υπόλοιπους! ανώνυμε ξερόλα!....................... αυτός καλά...... εσύ 2:42 μ.μ. τι έχεις να πεις; αυτά; και αυτά; α και αυτά; άντε βρε από εδώ καλά σε λένε όλοι ένας και ένας είστε με αρχηγό την Τζιγκολελετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1998 – ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    15 χρόνια; καλά πέρασε και αυτός ήθελε μεγαλεία αλλα ο Παυλάκης του την έκανε για τα καλά. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πήρε και το βραβείο
    O πιο κοινωνικός και χουβαρντάς συν τίμιος 'έμπορος' της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα 25η Μαρτίου στο Κιλκίς και σε όλοι την Ελλάδα.Στην παρέλαση στην πόλη μου για μια ακόμη φορά, Ο Πρώην Πρόεδρος και τώρα μέλος, ήταν ο προμηθευτής του Ήχου για τις ανάγκες τις παρελάσεις.
      Και μετά θέλετε να ασχοληθούν με την αγορά τις πόλης; ποιοι; οι παρτακιδες...

      Διαγραφή
  26. 22 Μαρτίου 2013 - 2:42 μ.μ. ανώνυμε επώνυμε πες μας κάτι με ουσία και άσε τις ......Οι άνθρωποι έχουν κάποιες απόψεις να στηρίξουν με στοιχεία, εσύ; μόνο φιλοφρονήσεις; δήλωσε παραίτηση από το άθλημα φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.