Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πρωταθλήτρια του 4ου ομίλου η ομάδα Ποδοσφαίρου κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς στο Σχολικό Πρωτάθλημα

Η σχολική ομάδα Ποδοσφαίρου μαθητριών, του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, προκρίθηκε στις Γ’ φάση του Σχολικού Πρωταθλήματος, στις οκτώ καλύτερες ομάδες πανελληνίως, αποκλείοντας την ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Δράμας, με σκορ 3-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο Αμισιανών την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013. Τα δύο πρώτα τέρματα πέτυχε, με εκπληκτικά σουτ, η Σαμουηλίδου Θωμαή στο πρώτο ημίχρονο και το τρίτο η Πολατίδου Αθανασία στο δεύτερο ημίχρονο. 
Η ομάδα αυτή, με προπονητή τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Μούρο Νικόλαο, έδωσε σπουδαίο αγώνα, και κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς του θεσμού, αποκλείοντας την πρωταθλήτρια ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, την πρωταθλήτρια του νομού Χαλκιδικής και τέλος ως νικήτρια του υποομίλου αγωνίστηκε και νίκησε την ομάδα του νομού Δράμας, που ήταν νικήτρια του άλλου υποομίλου.

Στόχος της ομάδας είναι η πρόκρισή της στην τετράδα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στη Δυτική Αττική στις 27 και 28 Μαρτίου 2013. Για την πρόκρισή της στους τελικούς, θα αγωνιστεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου εναντίον του Γενικού Λυκείου Μουζακίου Καρδίτσας, σε νοκ αουτ αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 13:00μ.μ. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν μαθητές και καθηγητές των σχολείων που αγωνίζονται.

Ο Διευθυντής και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης νομού Κιλκίς συγχαίρουν τις μαθήτριες, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και όλους τους συντελεστές της προσπάθειας και εύχονται να επιτύχουν το στόχο τους για διάκριση και δικαίωση των κόπων τους.


1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.