Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ευχαριστεί θερμά τους ευσεβείς και ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφερείας που με την έμπρακτη αγάπη τους στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής της Εκκλησίας με την συνεχή αρωγή τους σε τρόφιμα, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως και στα μηνιαία δέματα σε κατοίκους του Κιλκίς και των χωριών που ιδιαίτερα δυσκολεύονται λόγω της οικονομικής κρίσης. 
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους επώνυμους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην «Ημέρα Αγάπης» την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013. Ακόμη, τους αδελφούς Στέφανο, Πέτρο και Δρόσο Μπακαρτζάκη κτηνοτρόφους από το Βαφειοχώρι για την συνεχή προσφορά τους σε μεγάλες ποσότητες κρέατος, τον πρόεδρο των Σφαγείων Κιλκίς κύριο Ευστάθιο Μακρίδη, και τους εργαζομένους σε αυτά, καθώς και τα κρεοπωλεία ΒΟΥΤΣΚΟΓΛΟΥ και ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣΗΣ στο Κιλκίς για την προσφορά τους σε κρέας και με την διευκόλυνσή τους στην κατανομή σε μερίδες για την διανομή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.