Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Το 1ο SOCCER SCHOOL της Liverpool International Football Academy στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Έληξε την περασμένη Δευτέρα το 1ο SOCCER SCHOOL της Liverpool International Football Academy στο Πολύκαστρο Κιλκίς.
Για 5 μέρες τα παιδιά όλων των τμημάτων της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να κάνουν προπόνηση με τον Άγγλο προπονητή της Λίβερπουλ Philip Oliver σε συνεργασία με τους προπονητές της ΑΕ Πολυκάστρου.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου ο κ. Φίλιπ Όλιβερ εξήγησε στους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους τη φιλοσοφία του «Liverpool Way» τη δομή και λειτουργία των ακαδημιών τους όπως και της συνεργασίας τους με ακαδημίες σε όλο τον κόσμο.

Στις προπονήσεις, οι προπονητές των παιδικών τμημάτων της ΑΕ Πολυκάστρου είχαν την ευκαιρία να συζητούν και να ανταλλάσουν απόψεις με τον Άγγλο προπονητή αποκομίζοντας έτσι σημαντικές εμπειρίες.

Την Κυριακή έγινε συνάντηση με τους γονείς οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις στον Philip Oliver που αφορούσαν τις προσδοκίες της Λίβερπουλ από αυτή τη συνεργασία όπως και τις δικές τους από τη Λίβερπουλ.

Ο κ. Philip Oliver παρακολούθησε και 2 αγώνες , του προπαιδικού και τζούνιορ , που διεξήχθησαν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς ώστε να διαμορφώσει άποψη και για την αγωνιστική κατάσταση των τμημάτων.

Με το πέρας των εκδηλώσεων ευχαρίστησε το ΔΣ και τους προπονητές της ΑΕ Πολυκάστρου για την άψογη φιλοξενία τους και εξέφρασε την επιθυμία του να ξαναεπισκεφθεί σύντομα το Πολύκαστρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.