Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη Τονικίδη στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ Α.Ε. κ. Στ. Κωνσταντινίδη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια και σε εξειδίκευση των επαφών, όπως συμφωνήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο Επιμελητήριο. 
Κατά τη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις και κατατέθηκαν προτάσεις για τον νέο Αναπτυξιακό νόμο και τις δυνατότητες αξιοποίησης του από τις επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς. Τέθηκε επίσης το ζήτημα που ανέκυψε πρόσφατα με την πιθανολογούμενη υποβάθμιση του τελωνείου Κιλκίς. Ο κ. Τονικίδης ζήτησε από τον κ. Τζιτζικώστα να μεταφέρει ο ίδιος στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες τη στρατηγική σημασία του Τελωνείου Κιλκίς στην προσπάθεια πάταξης του λαθρεμπορίου ( καύσιμα, ποτά, παραχαράκτες κλπ), όπως και στην ιδιαίτερη σημασία που θα αποκτήσει το Τελωνείο από την επικείμενη ένταξη της FYROM στην Ευρωπαϊκή Ένωση. “Όλα τα παραπάνω στοιχεία , τόνισε ο κ. Τονικίδης, συνηγορούν όχι στην υποβάθμιση , αλλά στην ανάγκη αναβάθμισης του Τελωνείου Κιλκίς.”

Κατά την εποικοδομητική και ουσιαστική συνάντηση αποφασίσθηκε η συντονισμένη δράση για τον περιορισμό της καταστροφικής οικονομικής αιμορραγίας προς τις αγορές και το καζίνο των Σκοπίων. Μάλιστα επίκαιρη μελέτη που θα παρουσιασθεί στον Πρωθυπουργό σε δύο μήνες περίπου ζήτησε να έχει στη διάθεση του ο κ. Τζιτζικώστας, για να είναι και ο ίδιος γνώστης της κατάστασης

4 σχόλια:

  1. Ολο επισκέψεις κάνει αυτός ο Τονικίδης,σκοτώνεται στη δουλειά και στο φαγητό χαχααχαχαχαχχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χχααχαχαχαχα κακοπροαίρετη στο φουλ ........ ένας είναι ο πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου παυλάρα μέγιστε άντε και δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καλύτερος και με πολλές ευαισθησίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.