Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Μητρικός Θηλασμός - Μια Υπέροχη Σχέση

Η ομάδα στήριξης του Μητρικού θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς έχει την τιμή να φιλοξενήσει, δυο καταξιωμένους στο χώρο τους παιδιάτρους και πιστοποιημένους Συμβούλους Γαλουχίας (Ιbclc) τον κ. Στέλιο Παπαβέντση και την παιδίατρο- νεογνολόγο κ. Δώρα Μαρία Μενούνου.
Στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις 9 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με τίτλο: ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΣ, ΜΗΤΕΡΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 


Οι παιδίατροι θα αναπτύξουν θέματα σχετικά με το μητρικό θηλασμό, τα οφέλη του, τις τεχνικές για έναν επιτυχημένο και μακροχρόνιο θηλασμό, τη διατροφή για τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών καθώς και για τον επιτυχημένο αποθηλασμό. Επίσης θα είναι ανοικτοί να απαντήσουν σε ερωτήματα του κοινού ώστε να καλυφτούν όλες οι απορίες. 

Περιμένουμε μανούλες που επιθυμούν να θηλάσουν ή που ήδη θηλάζουν αλλά και συζύγους, φίλους και συγγενείς που επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα, σχετικά με το μητρικό θηλασμό αλλά και γενικότερα για θέματα διατροφής και να υποστηρίξουν τη νέα μητέρα στο υπέροχο μα συνάμα απαιτητικό και γεμάτο συγκινήσεις ταξίδι της μητρότητας.

1 σχόλιο:

  1. Γάλα ή Δηλητήριο; | TERRAPAPERS
    www.terrapapers.com/?p=7289Translate this page
    May 7, 2012 – Τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι η τέλεια τροφή της φύσης αλλά, μόνο αν είστε μοσχάρι. .... Η κατανάλωση του αγελαδινού γάλακτος μπορεί να οδηγήσει σε ... να βοηθήσει τα θηλάζοντα μοσχάρια να αναπτυχθούν και να παράξουν νέο ιστό .... ο καθένας μας να πιστεύει ότι, «το γάλα κάνει καλό στο σώμα μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή