Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Αξιούπολης Κιλκίς

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη, από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς την 22.02.2013, στην Αξιούπολη Κιλκίς, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΟΓΛΟΥ Πρόδρομο του Νικολάου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στην Αξιούπολη Κιλκίς.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες κακουργηματικές πράξεις: 1) κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, 2) αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση, 3) προσφορά ναρκωτικών (κάνναβη) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση. 




Η δημοσίευση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23410-77028 του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Aν ήταν ζώο,δεν θα τα έκανε αυτά!!!Είναι ένα σιχαμερό άθλιο υποκείμενο!!!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια το ξέρανε,το φανταζόντουσαν, γιατί δεν κάνανε κάτι; γιατί δεν μιλάει κανένας από το Καμπάνη;
    Πρώτα φταίμε εμείς και μετά όλοι αυτοί......... ισόβια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως γιατί δεν είναι από το Καμπάνη!!!!!!!!!!!!!!! αλλά από οδός Καμπάνη στην Αξιούπολη;;;;;;;

      Διαγραφή
  3. τι κουκλι ειναι αυτο στο καγκελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΥΚΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΒΡΑΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Β Ο Δ Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η λινατσα ειναι εξω σε λιγο και παλι κοντα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1) κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος, 2) αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση, 3) προσφορά ναρκωτικών (κάνναβη) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση. ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ.....1)ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ; 2) KATI ΛΕΕΙ H KΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝΕ 3)ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικα τρομακτικο αυτο που συνεβη.. κ απορω γιατι δεν τους κλεινουν μεσα αλλα τους αφηνουν ελευθερους... ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.