Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Σαββίδη με Στουρνάρα, Σαμαρά!

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, θέμα συζήτησης της οποίας ήταν η διευθέτηση των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο. Ραντεβού και με τον Σαμαρά.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, η κυβέρνηση προωθεί νόμο για όλες τις ανώνυμες εταιρίες σύμφωνα με τον οποίο, αν εξοφλείται το πρωτογενές χρέος, τότε θα σβήνονται τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις.

Η ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, βέβαια, προϋποθέτει συναίνεση της τρόικα, αλλά ο Γιάννης Στουρνάρας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης.

Αν ισχύσουν τα παραπάνω, ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ θα πληρώσει μετρητοίς το πρωτογενές χρέος που φτάνει τα 11,5 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα απαλλαγεί από το μεγάλο βραχνά του.

Συνάντηση ο Σαββίδης είχε και με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: Συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Στις δύο συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Σαββίδης συζήτησε το θέμα των χρεών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το ελληνικό δημόσιο. Ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από το θέμα των χρεών των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών η οποιαδήποτε ρύθμιση θα ευνοήσει το σύνολο των ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών.

Ο κ. Σαββίδης θα παραμείνει σήμερα στην Αθήνα και αύριο θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.