Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του Δήμου Παιονίας»

Την Τρίτη 15/01/2013 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πολύκαστρο υπό τη αιγίδα του Δήμου Παιονίας, με θέμα «Αντιμετώπιση των κλοπών στα αντλιοστάσια άρδευσης και ύδρευσης της περιοχής του Δήμου Παιονίας» 
Στην σύσκεψη παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Λαπόρδας Αθανάσιος, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Κουλίνας Δημήτριος, Αριζάνης Ηλίας, Συμεωνίδης Ιωάννης με την διπλή ιδιότητα και του προέδρου της Ε.Α.Σ. Αξιουπόλεως, ο Αντιπερειφεριάρχης Κιλκίς κ. Γκουντενούδης Χρήστος, ο Αστυνομικός Υποδιευθηντής Κιλκίς κ. Λιάπης Αντώνιος , ο Διευθηντής Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. κ. Γαβράς Σπυρίδων, ο Επιτελάρχης της 33ης Ταξιαρχίας Ανχης Χατζηγεωργίου Γεώργιος και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αρτζάν Αματόβου κ. Αγγελάκης Χρήστος.

Η συνάντηση αυτή είχε ως σκοπό αφού αναλυθούν και καταγραφούν οι επιμέρους ιδιαιτερότητες του καίριου αυτού ζητήματος, και οι προσπάθειες επίλυσης που κατέβαλαν μέχρι τώρα μεμονωμένα οι επιμέρους φορείς, να βρεθεί ένας κοινός τρόπος προσέγγισης της λύσης μέσω της συνεργασίας των φορέων.

Οι ζημιές που υφίστανται τα δημοτικά και ιδιωτικά έργα όσο και ο ΔΕΔΔΗΕ ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό το μέγεθος και η αναγκαιότητα επίλυσης του ζητήματος, η λύση του οποίου όμως είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και άπτεται της αρμοδιότητας πολλών υπουργείων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι πολλοί από τους παραβάτες δεν είναι έλληνες υπήκοοι αλλά προέρχονται από γειτονικές χώρες που όμως λόγω της συνθήκης Σέγκεν δεν ελέγχονται στις πύλες εισόδου της Ελλάδας.

Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι και στις περιπτώσεις που κάποιος παραβάτης συλλαμβάνεται, του δίνεται η δυνατότητα με διάφορα τεχνάσματα να αποφύγει τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.

Πάντως από όλες τις πλευρές κατατέθηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να υπάρχουν αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και η συνάντηση έκλεισε με μία παράκληση της αστυνομίας προς τους πολίτες της Παιονίας να την ειδοποιούν για οτιδήποτε τους κινήσει την περιέργεια ή πέσει στην αντίληψη τους άμεσα , καλώντας το 100 και όχι τα τηλέφωνα των τμημάτων που υπάρχουν στην επικράτεια του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.