Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

52χρονη καθηγήτρια-παιδόφιλος στα χέρια της Αστυνομίας

- Φανατική παιδόφιλη και μέλος διεθνών κινημάτων υπέρ της παιδοφιλίας η 52χρονη
- Δίδασκε σε φροντιστήρια και έκανε ιδιαίτερα
- «Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται» φέρεται να είπε αμετανόητη στους αστυνομικούς
- Πως έφτασε στη σύλληψη της καθηγήτριας το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
- Η έρευνα έφερε στο φως την ύπαρξη και ελληνικού κινήματος παιδοφιλίας!
- Έχουν εντοπιστεί ήδη πέντε άτομα

Μόνο ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών συνελήφθη, τη Δευτέρα, από τους άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για παιδοφιλία. Σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.

Μια υπόθεση που δε μπορεί να τη χωρέσει ανθρώπου νους. Η 52χρονη καθηγήτρια, που μιλά οκτώ ξένες γλώσσες και δίδασκε σε φροντιστήρια αλλά έκανε και ιδιαίτερα μαθήματα, είναι η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε σε διεθνή κινήματα υπέρ της παιδοφιλίας.

Από τις έρευνες των αστυνομικών έρχεται στο φως και η ύπαρξη ελληνικού κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας. Η αστυνομία μάλιστα έχει εντοπίσει πέντε από τα μέλη του!

Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα

Πως έφτασαν στη σύλληψη
Όλα ξεκίνησαν από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας και ένα e-mail που έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στο e-mail, η Ολλανδή δημοσιογράφος αποκάλυπτε ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν σε επαφή, μέσω e-mail, και με την 52χρονη Ελληνίδα, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους!

Ακολούθησε έρευνα (παρουσία εισαγγελέα) των ανδρών της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι της 52χρονης. Εκεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

Ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου

Εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών 

Τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του

Η 52χρονη, οδηγείται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της Ελλάδας.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει τους πολίτες πως για ανάλογα περιστατικά μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
· Τηλεφωνικά στους αριθμούς 210-6476464 και 210-6476461
· Στέλνοντας e – mail στο 11012@ hellenicpolice.gr

http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου