Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

"Οι άθεοι σε ποιον θα αποδώσουν φόρο;" λέει ο Π. Ψωμιάδης

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη σχετικά με την επιβολή ειδικού φόρου στους ορθόδοξους χριστιανούς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η συντονισμένη προσπάθεια διάρρηξης της άρρηκτης σύνδεσης Ελληνισμού και Ορθοδοξίας από το ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο κ. Τάσος Κουράκης με τις εμπρηστικές δηλώσεις του επιβεβαιώνει πως συγκεκριμένοι κύκλοι θέλουν να γκρεμίσουν την Πίστη μας, τις Παραδόσεις μας, τις Αξίες μας, την Ιστορία μας, τη Ψυχή του Ελληνισμού. Του θυμίζω μόνο πως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο ελληνικός λαός ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια του και θα δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτούς που με τις δήθεν «καινοτόμες», επικίνδυνες για τη συνοχή της κοινωνίας, «ιδέες», διαιρούν το λαό. Το χριστιανικό ράσο είναι αιώνες τώρα το σωσίβιο του Έθνους. Η Ορθοδοξία παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού.

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του αναζητούν την επιβολή νέων φόρων στους δοκιμαζόμενους Έλληνες, ας φορολογήσουν πρώτα τις «δομές αλληλεγγύης» και τα «πολιτιστικά κέντρα», όπως χαρακτήρισε πρόσφατα τα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη ο συνάδελφος του κ. Κουράκη στο ελληνικό Κοινοβούλιο, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω στον κ. Κουράκη: Οι άθεοι σε ποιον θα αποδώσουν φόρο;»

2 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.