Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση Εργασίας Διασυνοριακού προγράμματος στο Δημαρχείο Παιονίας

Συνάντηση Εργασίας στα πλαίσια υλοποίησης του Διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδα – FYROM πραγματοποιήθηκε στις 25/10/2012 στο Δημαρχείο Παιονίας. Η συνάντηση διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δήμου και παραβρέθηκαν σε αυτήν όλοι εταίροι που συμμετέχουν μαζί με την Παιονία στο Πρόγραμμα. Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι από το Δήμο Ηράκλειας Σερρών, το Δήμο Γέυγελης και Δοϊράνης Σκοπίων καθώς και το Ινστιτούτο Εκθεσιακών Ερευνών της ΔΕΘ.
Ο Δήμαρχος Παιονίας καλωσόρισε τις αποστολές και τόνισε στην έναρξη της συζήτησης πως είναι προτεραιότητα του Δήμου να υλοποιούνται προγράμματα που ενισχύουν την εξωστρέφεια και τη συνεργασία με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης όχι μόνο εγχώριους αλλά και διεθνείς.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, οριοθετήθηκε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των δράσεων, που αφορούν κατά βάση το υπό σύσταση Γραφείο Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Παιονίας και Γεύγελης αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, μπήκαν οι βάσεις μελλοντικής συνεργασίας μέσω της κατάθεσης καινοτόμων προτάσεων στα πλαίσια του INTERREG IV και άλλων κοινοτικών χρηματοδοτικών εργαλείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.