Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή της ΕΣΕΕ στις Κινητοποιήσεις της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου

Η ΕΣΕΕ εκφράζει την αντίδραση του εμπορικού κόσμου ενόψει της επικείμενης ψήφισης των νέων φορολογικών και άλλων μέτρων και συμμετέχει στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τις 6 και 7 Νοεμβρίου με τις παρακάτω ενέργειες: 1. Συγκέντρωση της ΕΣΕΕ από κοινού με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00 καθώς και συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 επίσης στο Σύνταγμα, όπου και στις δύο συγκεντρώσεις καλούνται να δώσουν δυναμικό παρών οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αττικής.
2. Κατάθεση ψηφίσματος διαμαρτυρίας του ελληνικού εμπορίου την Τρίτη από τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ στον Υφυπουργό Ανάπτυξης για θέματα Εμπορίου κ. Αθανάσιο Σκορδά.
3. Στάση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την Τρίτη 6 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και των συγκεντρώσεων κατόπιν σχετικής απόφασης των Ομοσπονδιών και των τοπικών Εμπορικών Συλλόγων.
4. Συσκότιση των βιτρινών των εμπορικών καταστημάτων όλης της χώρας το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».
5. Μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος από την ΕΣΕΕ σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας με αναφορά στα άδικα μέτρα αφανισμού της μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου