Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Να μην περάσει το μνημόνιο 3. Να διώξουμε την κυβέρνηση, να μιλήσει ο Λαός»

"Η κυβέρνηση Σαμαρά παραπαίει κάτω από το βάρος της εγκληματικής μνημονιακής πολιτικής της. Το φιάσκο κατά την ψηφοφορία για το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, οι συνεχείς θεατρινισμοί για τα μέτρα και τη "διαπραγμάτευση", το διαρκές κοινοβουλευτικό πραξικόπημα με την καταπάτηση των κανονισμών, η αποσύνθεση του ΠΑΣΟΚ και οι κλυδωνισμοί στη ΔΗΜΑΡ, η φίμωση και η λογοκρισία δείχνουν καθαρά: το μνημονιακό μπλοκ ταρακουνιέται λόγω της τεράστιας διάστασης με τη θέληση της λαικής πλειοψηφίας. Η πολιτική καταστροφής της Ελλάδας συναντά παντού δυσαρέσκεια και οργή. Δεν μπορούν με στήριγμα μόνο την τρόικα εξωτερικού να σταθούν, όσο και να ξεφτιλίσουν τις δικές τους προγραμματικές δηλώσεις. Δεν μπορούν να αγνοήσουν τη λαική βούληση.
Η μνημονιακή κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για το λαό και τη χώρα. Δεν έχει καμμία αναστολή, δε διστάζει να χρησιμοποιήσει κανένα μέσο για να εξυπηρετήσει τους ξένους αφέντες της και τη ντόπια κλεπτοκρατία. Όσο παρατείνεται η ζωή αυτής της κυβέρνησης, υποθηκεύεται το μέλλον της χώρας, ξεπουλιέται κάθε ελπίδα να ζήσει ο λαός με αξιοπρέπεια και ελευθερία, διαλύεται κάθε προοπτική ανεξαρτησίας.
Είναι ζωτικής σημασίας: Να μην περάσει το νέο μνημόνιο, να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ του Σαμαρά και οι καταρρέοντες συνέταιροί της. Να μπει τέλος στην κυριαρχία της τρόικας. Για μια μεταπολίτευση του λαού, για μια νέα σελίδα στη χώρα. μέσα από ένα παλλαϊκό ξεσηκωμό και δημοκρατικό συναγερμό. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες, οι κρισιμότερες στη μεταπολεμική ιστορία μας. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις, οι διαδηλώσεις, η συνεχής παρουσία στους δρόμους πρέπει να οδηγήσουν στο φούσκωμα του ποταμιού, που θα πνίξει όσους οδηγούν το λαό στην ασφυξία και τη χώρα στην υποδούλωση.
Για το ΣΥΡΙΖΑ είναι ώρα ευθύνης, είναι ώρα πολιτικής πρωτοβουλίας για να αποτραπεί η καταστροφή. Είναι ώρα καλέσματος όλων των αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών, αντιμνημονιακών, πατριωτικών και κοινωνικών δυνάμεων για τη διέξοδο της χώρας. Για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα ανοίξει ορίζοντες πραγματικής δημοκρατίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανεξαρτησίας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 06/11/2012 ωρα 10.30 στον πεζόδρομο της Κ. Γαβριηλίδη, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Κιλκίς, για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.