Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Ο Δήμαρχος Παιονίας σε Βαφειοχώρι και Γερακώνα

Στα πλαίσια των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Παιονίας, στους οικισμούς του Δήμου, το απόγευμα της Τετάρτης 31/10/2012 και της Πέμπτης 1/11/2012 πραγματοποιήθηκαν, «Λαϊκές Συνελεύσεις» στο Βαφιοχώρι και στην Γερακώνα αντίστοιχα. 
Μετά από μια σύντομη ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου και τους άμεσους στόχους της Διοίκησης, τον λόγο πήραν οι κάτοικοι.
Στο Βαφιοχώρι τέθηκαν θέματα καθημερινότητας ( βρυσών, αποστραγγιστικών τάφρων), υποδομών (αγροτικής οδοποιίας, υδροδότησης ραντιστικών ) καθώς επίσης και το θέμα των λυμάτων.
Ο κος Λαπόρδας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κουλίνας που παρευρίσκοντο στην συνάντηση έδωσαν απαντήσεις για τα προβλήματα που θα αντιμετωπισθούν άμεσα και ενημέρωσαν για την πορεία του μεγάλου έργου που η Διοίκηση έχει προγραμματίσει για το Βαφιοχώρι ,του Βιολογικού Καθαρισμού, με την μέθοδο των τεχνητών υγροτόπων.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Βαφιοχωρίου κος Τζιβλικάκης Χρήστος ,ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κος Γεωργίτσαρος Γιώργος και ο Βαφιοχωρίτης Δημοτικός σύμβουλος κος Καραβαλάκης Νίκος.
Στη Γερακώνα τέθηκαν θέματα καθημερινότητας (φωτισμού ,θέσης ραντιστικού και Ιντερνέτ) και θέματα επαρχιακών οδών και κόμβων.
Ο κος Λαπόρδας ανέφερε ,ότι ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Προέδρου της Γερακώνας κου Παυλίδη Κωνσταντίνου , που επίσης παρευρίσκετο στην συνάντηση, για τον φωτισμό της πλατείας και το Ιντερνέτ , έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες. Η αλλαγή της θέσης του ραντιστικού θα μελετηθεί από την Τεχνική υπηρεσία.
Για τα θέματα των επαρχιακών δρόμων δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει στην Περιφέρεια που είναι και η καθ΄ ύλην αρμόδια.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κουλίνας Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κος Γεωργίτσαρος Γιώργος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κος Πασσαλίδης Παύλος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου