Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Έκθεση εικαστικών του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Κιλκίς στην ΤΕΧΝΗ

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Κιλκίς, διοργανώνει, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού μνήμης των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, έκθεση εικαστικών (ζωγραφικής, φωτογραφίας, χαρακτικών, σκίτσων και κόμικς). 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και 30-11-2012 και τα εγκαίνιά της θα γίνουν τη Δευτέρα 12-11-2012, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς (25ης Μαρτίου 20, Κιλκίς).
Πρόκειται για την πρώτη έκθεση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του Νομού μας, όπου μέσα από τη ματιά του αρχιτέκτονα και με εικαστική γραφή, αποτυπώνονται το φως, ο χώρος και ο άνθρωπος, με εργαλείο το χρώμα και τη σκιά, και αποδίδονται οι αρχέγονες ανησυχίες της ύπαρξης και της δημιουργίας.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Μένη Μελετιάδου, Φώτης Μισόπουλος, Βάσω Σεμερτζίδου, Σοφία Σπυρλιάδου και Ζωή Τζήμητρα.
Την έκθεση θα σχολιάσει η υπεύθυνη του τμήματος δημιουργικής γραφής της ΤΕΧΝΗΣ Κική Βέλκου.

1 σχόλιο:

  1. Τα "σαϊνια" που συνέβαλαν στη σύγχρονη εικόνα της πόλης του Κιλκίς (κι όχι μόνο) δε συμμετέχουν;
    Τι λέει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων για την "συνεισφορά" των μελών του στην εικόνα της πόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.