Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πιάστηκε 29χρονος μεταφορέας λαθρομεταναστών στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (01.11.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM 43 ετών και ένας υπήκοος Βουλγαρίας 29 ετών, που διευκόλυναν την προώθηση στο εσωτερικό της Ελληνικής επικράτειας ενός μη νόμιμου μετανάστη. 
Ειδικότερα, στην Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Δ.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο οι προαναφερόμενοι είχαν επιβιβάσει έναν μη νόμιμο μετανάστη, με σκοπό να τον μεταφέρουν στην ενδοχώρα έναντι αδιευκρίνιστου χρηματικού ποσού.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο των προαναφερομένων ο 29χρονος διακινητής επέδειξε στους αστυνομικούς ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε τρίτο πρόσωπο.
Κατασχέθηκαν:
το προαναφερόμενο όχημα,
ένα ταξιδιωτικό έγγραφο,
τρία κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των (700) Ευρώ το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 29χρονου.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.