Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Φαν του θηλασμού και το Κιλκίς!

Μια μεγάλη γιορτή για τον θηλασμό πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στο Κιλκίς στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Θηλασμού που εντάσσεται ως δράση στην Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου). Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κιλκίς, με σκοπό να προωθήσει, υποστηρίξει, ενημερώσει και αναδείξει τα πολλαπλά οφέλη του θηλασμού. 
Στην γιορτή που στήθηκε στο ξενοδοχείο Habitat, oι νέες μαμάδες, θηλάζουσες ή μη, οι μπαμπάδες, οι γιαγιάδες, οι συγγενείς, αλλά και οι μέλλουσες μαμάδες που ήταν παρούσες, ενθάρρυναν και στήριξαν με την παρουσία τους την όλη προσπάθεια, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα: ο θηλασμός είναι μια πανέμορφη και τρυφερή πράξη, μια πράξη αγάπης με πολλά και σημαντικά οφέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια εκδήλωση έγινε πέρσι δειλά για πρώτη φορά στην πόλη του Κιλκίς, η φετινή όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας ότι ο θηλασμός στο Κιλκίς έχει φανατικούς οπαδούς.

Σε ό,τι αφορά την Ομάδα του Κιλκίς, αυτή συστάθηκε όπως αναγράφεται στην σελίδα της στο Facebook "ως μια εθελοντική ομάδα δράσης από μανούλες που πιστεύουν πως η καλύτερη τροφή για τα μωρά είναι το μητρικό γάλα και σκοπό έχει την προώθηση-στήριξη του θηλασμού στην πόλη του Κιλκίς". Όσες ενδιαφέρονται να ενημερώνονται για τις δράσεις της Ομάδας αλλά και να γίνουν μέλη αυτής, μπορούν να επισκέπτονται την σελίδα της Ομάδας στο Facebook (Ομάδα Στήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κιλκίς).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, ανταλλάχθηκαν γνώμες, βιώματα και απόψεις, ενώ δεν έλλειψε και ο απενοχοποιημένος πλέον, δημόσιος θηλασμός.












5 σχόλια:

  1. Για πιο πράγμα έλεος αγαπητέ μου φίλε? Σοκαρίστηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαγιαννίδου Σοφία9 Νοεμβρίου 2012 στις 12:38 μ.μ.

    Τι έλεος;;;υπάρχει κάτι στο άρθρο που δεν είναι σωστό;μάλλον δεν άρεσε η γραμματοσειρα...γιατί όλα τα άλλα είναι απλά υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε ''ανωνυμε'' παρακαλω να εκφερεις γνωμη και να σχολιαζεις με ''ονοματεπωνυμο''!Ετσι ειναι το ορθο του πραγματος!Οσο για το ελεος ελα να μου αντιπαραθεσεις επιχειρηματα επωνυμα και να το συζητησουμε!Κανη Χριστινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηταν ολα υπεροχα... απο τον χωρο μεχρι τα cd με τα αρχεια σχετικα με τον θηλασμο... λυπαμαι που το γατακι μου κοιμοταν και δεν θηλασαμε, αλλα χαιρομαι που ημουν εκει... τελικα γινονται ενδιαφεροντα πραγματα στο Κιλκις, αρκει καποιος να ενδιαφερθει... ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.