Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μήνυμα για την 39η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου, πριν 39 χρόνια, είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρο, παρά ποτέ. Είναι τα μηνύματα της αλληλεγγύης του λαού μας, για πρόοδο και προκοπή. 
Σήμερα, προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει να κινηθούμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Είναι ευχάριστο, που άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν εκείνη την εποχή, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ, η Τόνια η Μοροπούλου από το ΠΑΣΟΚ, σήμερα είναι οι βασικοί διαπραγματευτές για έξοδο από την κρίση.

Τιμούμε τους αγώνες και τους ανθρώπους του Πολυτεχνείου. Αλλά πολύ περισσότερο με βάση τις αρχές του Πολυτεχνείου οραματιζόμαστε μια καλύτερη Ελλάδα. Μια καλύτερη Ελλάδα, που θα εξοβελίζει τα άκρα και τις ακρότητες και θα απομονώνει φασιστικές νοοτροπίες.

Αυτό είναι το μήνυμα του Πολυτεχνείου διαχρονικά. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τη Βουλή και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε για να γίνει η χώρα μας μια χώρα αντάξια των προσδοκιών του λαού και της Ιστορίας της».

1 σχόλιο:

  1. ο Άδωνις κι ο Βορίδης τι λένε για όλα αυτά;
    Ν.Δ. δεν είναι αυτή την εποχή; ή κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.