Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς: «Stop στα τροχαία ατυχήματα»

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, διοργανώνει φέτος την ετήσια έκθεση του με τίτλο «Stop στα τροχαία ατυχήματα» που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του πρώην Δημοτικού Διαμερίσματος Μουριών από την 08-10-2012 έως και της 11-10-2012. 
Η Έκθεση έχει σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την απόκτηση οδηγικής παιδείας. Για τον λόγο αυτό, στο επίκεντρο της εκδήλωσης, βρίσκονται οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής, οι οποίοι ως αυριανοί οδηγοί αποτελούν την ελπίδα υλοποίησης των στόχων μας.
Την πρώτη μέρα των εγκαινίων (08-10-2012) και ώρα 09.30΄ μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό από τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΜΑΝΩΛΑ Αριστείδη, θα ακολουθήσει ομιλία του Αστυνομικού Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. ΛΙΑΠΠΗ Αντωνίου με θέμα «Ο ρόλος της Αστυνομίας στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων».
Με την παρουσία του θα τιμήσει την έκθεση Τροχαίας ο Διευθυντής του περιοδικού «AUTO ΤΡΙΤΗ» δημοσιογράφος κ. ΜΑΝΩΛΗΣ Στέργιος αναπτύσσοντας το θέμα «Ασφάλεια στην οδήγηση».
Επίσης στο θέμα των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα της οδικής ασφάλειας θα αναφερθούν με ομιλίες τους κατά την διάρκεια της Έκθεσης οι κύριοι:
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Δημήτριος, Αστυνόμος Α΄, Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς.
ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ Σταύρος , εκπαιδευτής οδήγησης.
ΠΥΡΙΝΤΣΟΣ Χρήστος , Ανθυπαστυνόμος ,επικεφαλής της Ο.Ε.Π.Τ.Α. (Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων )και η κυρία
ΠΑΥΛΙΔΗΣ Αναστάσιος , Υπέυθυνος τομέα ΕΚΑΒ Κιλκίς.
Ανοίγουμε τις πόρτες της Έκθεσης μας για το κοινό και τα Μ.Μ.Ε να βάλουμε "STOP"  στον άδικο καθημερινό χαμό των συνανθρώπων μας και για να δώσουμε προτεραιότητα στη ζωή.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει προσομοιωτής οδήγησης προκειμένου οι καλεσμένοι να δοκιμάσουν την οδήγηση σε διάφορες συνθήκες (βροχή, παγετ;ow) και διάφορες καταστάσεις (μέθη, κ.λ.).

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ Ή ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.