Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Κυριακή με δράση

Με πέντε τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Κιλκίς να αγωνίζονται στον Εύοσμο σε φιλικά παιχνίδια, η Κυριακή των μικρών αθλητών ήταν γεμάτη ποδόσφαιρο και χαμόγελα. Το τμήμα Παίδων του Ηλία Ξανθόπουλου αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕ Ωραιοκάστρου και επικράτησε με 6-0, ξεκινώντας ιδανικά τη νέα σεζόν. Τα υπόλοιπα τμήματα αντιμετώπισαν την Ακαδημία Κούη, με τον απολογισμό να είναι θετικός.
Το τμήμα Προτζούνιορ (γεννημένοι 2004-2005) του Μιχάλη Αναστασιάδη επικράτησε με 6-2, χάρη σε γκολ των Λαλόπουλου (2), Ζάλτου, Ρεμπετσιώτη, Σοφή, Σουλτανίδη. Επίσης, αγωνίστηκαν οι Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Ιακωβίδης, Ξοπλίδης, Πανίδης, Παρτσαλίδης, Σπασόπουλος, Τουτσίδης.
Το ένα τμήμα Τζούνιορ (γεννημένοι 2002-2003) του Νίκου Μούρου είχε επίσης εύκολο πρωινό, κερδίζοντας με 8-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Θεοδωρίδης (2), Σισμανίδης, Ιακωβίδης, Ζιούτας, Παρδάλης, Τζιάνας και Πολυχρονίδης. Επίσης, αγωνίστηκαν οι Κατσάρας, Κορολώφ, Κουτσουράς, Μηττάκος, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Σερεμετίδης και Σταλίδης.
Το άλλο τμήμα Τζούνιορ, του Κώστα Ντουντούκη, ηττήθηκε με 5-1. Στον αγώνα συμμετείχαν οι: Αλέρου, Δημητριάδης, Ηλιάδης, Κυριακίδης, Λαζαρίδης, Μαλέτσας, Στανιμερόπουλος, Τσελέπης και Φαχουρίδης.
Τέλος, το τμήμα Προπαίδων (γεννημένοι 2000-2001) επικράτησε με 5-1, χάρη σε δύο γκολ του Τσίρκα και ένα των Κελεσίδη, Μαχμουτάι και Μιχαηλίδη Χρήστου. Επίσης, αγωνίστηκαν και οι: Γκρεκός, Γρηγοριάδης, Κουρομπήλιας, Μιχαηλίδης Παύλος, Νικολαΐδης, Ντράλο, Σακαλής, Σεφερίδης, Φυτανίδης, Σιδερίδης, Στανιμερόπουλος και Μπαλάσκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.