Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«Η Μέρκελ δεν θα μιλήσει για τα θέματα της Τρόικας»

Μπαράζ δηλώσεων με παραινέσεις, προειδοποιήσεις αλλά και κριτική σήμερα από κορυφαίους γερμανούς πολιτικούς, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της Α. Μέρκελ στην Αθήνα.
Να τηρήσει τα συμφωνηθέντα κάλεσε εκ νέου την ελληνική κυβέρνηση ο γερμανός υπ. Οικονομικών. Μιλώντας στην εκπομπή Berlin Direkt της κρατικής τηλεόρασης, ο Β. Σόιμπλε υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση εξαιτίας των δικών της παραλείψεων τις τελευταίες δεκαετίες. Όποιος προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι υπεύθυνη για την κατάστασή τους είναι η Γερμανία ή η Ευρώπη, λέει ψέματα στους ανθρώπους».
Ο γερμανός υπουργός υπογράμμισε ότι η καγκελάριος δεν μεταβαίνει στην Ελλάδα για να ανακοινώσει νέα οικονομική βοήθεια. «Δεν θα μιλήσει με την Ελλάδα για θέματα της Τρόικας». Η Ελλάδα, όπως είπε, θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της για να λάβει την επόμενη δόση του δανείου.

Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.