Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι!

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την ευλογία του αρχιμανδρίτη πατέρα Επιφάνιου, ξεκίνησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012, η λειτουργία του 2ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Κιλκίς, με την συμμετοχή λυκοπούλων, προσκόπων, ανιχνευτών, βαθμοφόρων, μελών Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) και γονέων. 
Ο νέος αρχηγός Συστήματος Χρήστος Καναρόπουλος, τόνισε ότι το 2ο Σύστημα έχει μεγάλη παράδοση και ιστορία, η οποία αποτελεί παρακαταθήκη για την συνέχεια με αιχμή του δόρατος τις αρχές και τα ιδανικά της Προσκοπικής Κίνησης. «Σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ, πιστοί στον σκοπό μας να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο και τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους» είπε και παρουσίασε τους βαθμοφόρους του Συστήματος Γιώργο Χατζηβασιλείου, Δημήτρη Γκορίδη, Γεωργία Ιορδανίδου, Τσόφα Κοβλακίδου, Άκη Τομπουλίδη, Γιώργο Χατζηβακαλέλη και Μάκη Αβραμίδη, πρώην Αρχηγό Συστήματος.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι τελετές ανάβασης των λυκοπούλων στους προσκόπους και των προσκόπων στην Κοινότητα Ανιχνευτών, με την ευχή όλων να ζήσουν νέες και πιο δυνατές εμπειρίες.
Τις ευχές για καλή χρονιά με προσκοπικό παιχνίδι εκ μέρους της Περιφέρειας και του Εφόρου Χρ. Τομπουλίδη μετέφερε ο Έφορος Ανάπτυξης Σάββας Σερασκέρης ενώ στον αγιασμό παρέστησαν ο πρόεδρος της Ε.Κ.Σ. του Συστήματος Αντώνης Κομπατσιάρης καθώς και οι πρώην Αρχηγοί Συστήματος Γιώργος Μωυσίδης, Άγγελος Χιονίδης και Στέλιος Αγγελίδης.
Η πρώτη συγκέντρωση έκλεισε με βιντεοπροβολές από την χρονιά που έφυγε.
Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 3:15 για τα Λυκόπουλα, και 4:45 για τους Προσκόπους. Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα 23410 28348 ή 6944 341216.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.