Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

4ο αντάμωμα συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 4ο Αντάμωμα Συλλόγων Καρκινοπαθών Ελλάδος στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT της πόλης των Σερρών.
Στο Αντάμωμα αυτό συμμετείχαν περίπου 500 άτομα από τους Συλλόγους Καρκινοπαθών Βέροιας, Γιαννιτσών, Δράμας, Έδεσσας, Εορδαίας, Νιγρίτας, Κιλκίς, Κοζάνης και Σερρών.
Ο Σύλλογος του Νομού Κιλκίς εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο Κολεσιώτου Γεωργία, το μέλος του Δ.Σ. Λυτρίδου Ευσταθία και από 40 άτομα μέλη και φίλους του Συλλόγου.
Οι Πρόεδροι των Συλλόγων χαιρέτισαν την εκδήλωση και ευχαρίστησαν το Σύλλογο Σερρών για την άψογη διοργάνωση του Ανταμώματος αυτού.
Η Πρόεδρος του Κιλκίς αναφέρθηκε εν συντομία στα προβλήματα που βιώνουν οι καρκινοπαθείς της Ελλάδας λόγω της οικονομικής κρίσης και της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο της υγείας.
Συγκίνηση ένιωσαν όλοι οι παρευρεθέντες όταν με την προτροπή της Προέδρου του Κιλκίς τελέστηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόσφατο θάνατο του τριαντάχρονου μέλους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών Ελλάδος Παπαγεωργίου Στεργίου εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου.
Ακολούθησε διασκέδαση με μουσική και χορό δείχνοντας με τον τρόπο αυτό οι καρκινοπαθείς ότι «πάνε κόντρα στο ρεύμα» και ΖΟΥΝΕ έντονα λύπες και χαρές.
Η σκυτάλη για τη διοργάνωση του 5ου Ανταμώματος δόθηκε στον Πρόεδρο Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας (Πτολεμαϊδα) κ.Καραμπίτσιο Βασίλειο. .
Οι συμμετέχοντες από το Νομό Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στο Μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου Σερρών και την επόμενη μέρα επισκέφτηκαν την πόλη της Ξάνθης.
Στις προθέσεις των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Άγιος Ευγένιος» είναι τον επόμενο χρόνο να ζητήσουν να αναλάβει το Κιλκίς την προετοιμασία του 6ου Ανταμώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.