Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθη 34χρονος για αντιποίηση, κλοπή και απάτη

Συνελήφθη, χθες (11.10.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση, κλοπή και απάτη. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία δύο υπηκόων Αλβανίας, στο χωριό Τσάκοι Πέλλας, ο 34χρονος επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισε το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και προσποιούμενος τον αστυνομικό, τους υπέδειξε να σταματήσουν προκειμένου να τους ελέγξει. Πριν από τον επικείμενο έλεγχο, αφαίρεσε από τον έναν το χρηματικό ποσό των (710€) και τράπηκε σε φυγή με τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, εντόπισαν τον 34χρονο να επιβαίνει στην προαναφερόμενη μοτοσυκλέτα. Ο προαναφερόμενος στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς αρχικά κατάφερε να διαφύγει.
Οι αστυνομικοί τελικά τον εντόπισαν στην οικία του και τον συνέλαβαν, ενώ σε αστυνομική έρευνα του προαναφερόμενου και της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· η προαναφερόμενη δίκυκλη μοτοσυκλέτα,
· ένα μαύρο κράνος και ένα ζευγάρι μαύρα γάντια
· ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και
· ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα αθλητικό παντελόνι που ήταν επιμελώς κρυμμένο,
τα οποία τα χρησιμοποιούσε όταν διέπραττε τις παράνομες πράξεις του.
Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι στην Καλή Πέλλας, ο 34χρονος πρωινές ώρες της 08.10.2012, προσποιούμενος και πάλι τον αστυνομικό, φορώντας τα κατασχεθέντα αντικείμενα, αφαίρεσε με την ίδια μέθοδο, από 35χρονο αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, άγνωστο χρηματικό ποσό αλβανικής προέλευσης και προσωπικά του έγγραφα.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας.
Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.