Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κλειστά και στο Κιλκίς τα καταστήματα την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σε έκτακτο Δ.Σ που έγινε στις 10/10/12 αποφασίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς η συμμετοχή του στο ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την πόλη, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.
Επιβάλλεται η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ.
Είναι χρέος όλων μας η κινητοποίησή μας να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά και το συλλαλητήριο να έχει πλήθος και παλμό, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών, εκεί που εξυφαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης.
Για το λόγο αυτό, δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει κανένας. Η παλλαϊκή συμμετοχή όλων μας είναι παραπάνω από απαραίτητη.
Αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου:
● Να συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις της 18ου Οκτωβρίου με κλείσιμο των καταστημάτων και Μίσθωση λεωφορείου για δωρεάν μετακινήση από την Ε.Σ.Ε.Ε και συμμετοχή στο ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην ΑΘΗΝΑ οδό
Μητροπόλεως 42 και ώρα 12.00 την προσεχή Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012
● Το ΚΛΕΙΣΙΜΟ των καταστημάτων για όλη τη μέρα
● Ειδική αφίσα για τις προσόψεις των καταστημάτων.
● Κάλεσμα στους καταναλωτές την ημέρα της απεργίας να μην καταναλώσουν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ (Διπλό μήνυμα αφ΄ενός τα ταμεία του κράτους δεν θα εισπράξουν ούτε ένα ευρώ και αφ΄ετέρου τιμωρούμε όσους δεν συμμετέχουν και δεν συμπαρίστανται στις καθολικές διαμαρτυρίες της κοινωνίας).
Κανείς δεν επιτρέπεται να ολιγωρήσει, για να μην τους αφήσουμε να σβήσουν από το χάρτη το μικρό και μεσαίο εμπόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.